reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

no i nici z dalszego pisania.
rodzice wyjechali.
Rozi Spi

a moja wspaniałomyslna siostrunia Olunia zrobiła mi drinka :)

50 ml Minttu (taki specyfik fiński, miętowa czysta wódka 50%)
sok z półówki cytryny
dużo lodu
do uzupełnienia woda

rewelka!!!

finowie to piją z gorącą czekoladą, ale ja wolę jw.

nawet takie zmrożone grzeje niemożebnie ;D

reklama
ja też ,z zimną krwią!
i dlatego jestem za karą śmierci
przeczytałam o tych biednych małych bezbronnych dzieciaczkach i przestać myśleć o nich nie mogę :( :( :(

ja równiez poparłam

trzeba ratowadz biedne, bezbronne dzieci
nóż mi się otwiera na takie chwasty, które wyżywają się na dzieciach >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Melanie pisze:
kangurki pisze:
kinek ty słomiana wdowo...nie martw się na zapas, twój Romeo na pewno przywiezie ci zajebisty prezent ze Stanów a czas szybko zleci:)))
ale ja tam też nie lubię jak mojego husbenta nie ma...a we wtorek na 90% znowu płynie do tej posranej Szwecji...
btw-wyobrażacie sobie długi weekend z dzieciakami na promie (no i dzień w Szwecji)? bo my się nad tym zastanawialiśmy ale ja się trochę boje reakcji Maksa, więc zostaje nam zatoka gdańska:)ale będziemy ją oglądać wyłącznie z lądu ;D

Ogólnie to ja bym się cykała takiej wycieczki
jak płynęliśmy z mężem 2 lata temu, to się fatalnie czułam i do tego mam klaustrofobie
...a te kajuty są zajebiście ciasne  :p :p :p brrrrrrr

Ja płynęłam 19 godzin, z Włoch do Grecji. Cała zielona chodziłam. W drugą stronę było ciut lepiej, ale i tak mam uraz.

Nie wiem o co chodzi ale jak Paris zasypia o 21 to śpi do 5
a jak o 19.30 to wstaje o 6.30 ::)

no dzisiaj się troszkę wyspałam ::)

Dzisiaj idziemy na roczek synka koleżanki,
kiedyś jak byłyśmy jeszcze w ciąży, to wkleiłam Wam jego fotkę
mały ma na imie Norbert

kupiliśmy na prazent taką bujawkę montowaną do sufitu ;D

CZEŚĆ DZIEWCZYNY :)

Pogoda prześliczna, więc nie dziwię się, że tutaj tak pusto..Ja już po spacerku..Na drzewach pierwsze listki.. robi się zieloniutko. Jak przyjedzie

Jacek wiosna będzie w pełni..A tak w ogóle to doleciał szczęśliwie. Podróż minęła mu szybciutko, bo przy obiadku wypił 2 kieliszki wina i przez

następne 5 godzin spał jak dziecko ...W NY deszczowo, więc zazdrości że my mamy tak pięknie

Hania wczoraj zjadła pierwszego danonka i bardzo jej smakował..Uczulenia na razie nie ma..Czy wy podajecie swoim maluchom danonki prosto

z lodówki?

Za chwilę idę zrobić Hance jakąś zupkę...może z brokułami..

Miłego dnia :-*

Ja danonki i serki daję nie z lodówki. Trzymam je w szafce, żebym mogła w każdej chwili je podac. Z lodówki to zbyt zimne, moim zdaniem.

reklama
Do góry