reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Bry
Pogoda jest u nas piękna i w to mi graj, ale...właśnie wyczytałam że 24 kwietnia, czyli całkiem tuz tuż ma być we Wrocku słońce w pełni i ...27 stopni ::) :o :o :o ;D
No to chyba kombinezon Krzysiowy mogę w końcu z czystym sumieniem " podać dalej"... ;D

reklama
Cześć Mamuśki ;D
Fajne te Wasze Maleństwa... :) A ja na swoje jeszcze muszę 25 tygodni czekać!!!  ::)
Jak któraś z Was ma ochotę zobaczyć to wstawiłam ostatnie zdjęcia swojego brzuszka w wątku październikowym -> zdjęcia (strona 6) :) - tutaj
Miłego dnia dziewczyny :)

Ines wyglądasz tak świeżo i dziewczęco,
że chyba nie raz jakaś stara kobiecinka Ci nawymyśla, że podstawówki nie skończyłaś a z brzuchem latasz :D :D :D :D :D

Hehe... Melanie brzucha jeszcze pod ciuchami tak bardzo nie widać ale jak dwa lata temu jeszcze papierosy paliłam to wciąż słyszałam uwagi że taka smarkata a pali ;) A z kupnem alkoholu to wciąż mam problem ;D Dziękuję za komplementy! :-* A taki wygląd to chyba po mamie :) Ma 53 lata a dużo osób mówi że wygląda na trzydziestkę! ;) Też tak chce!!! :)

Dzień dobry Wszystkim

u Nas święta można zaliczxyć do udanych, przyjechałą moja rodzinka, poznałą Julkę (która poznałą powagę sytuacji i zachowywałą sie jak dama, do czasu aż dałam jej herbatnika i sie cała wybrudziła ;))
Ślub mojej siostry wspanmiały, wesele również, Julka wiodła prym na weselu od godziny 17.30 do 19ej, potem padła u mamusi na rękach i chrapała w rytm głośnej muzki, a wszyscy podchodzili i pytali jak ja nauczyłam dziecko spać w takich warunkach (a co się dziwią, jakl mała nie zaśnie w domu jak Turanu nie gra ::) ::))
Julia wstała przed 22 odbębniła wizytowe z ciocią nowo zaślubioną na rękach i pojechalkiśmy z nią do domu... ululałam dzidziusia, przebrałam sie i wróciliśmy na wesele...no i trochę się popsuło (ale o tym na innym wątku)

idę powklejać zdjęcia (ale mam dosłownie kilka bo fotograf ślubny jeszcze nic nie dał :()

Miłego dzionka mamusie

Ines wygladasz ppięknie!!!!!!!!
Kochana życzę Tobie i maleństwu duużo szczęścia!!! za 25 tygodni urodzi sie nasz kolejny Wrześniaczek, troszkę długo oczekiwany ale Nasz!!!!!!!!!!

Luleczka pisze:
Ines wygladasz ppięknie!!!!!!!!
Kochana życzę Tobie i maleństwu duużo szczęścia!!! za 25 tygodni urodzi sie nasz kolejny Wrześniaczek, troszkę długo oczekiwany ale Nasz!!!!!!!!!!
Luleczka bardzo Ci dziękuję za te słowa... wzruszyłam się bardzo... Tym bardziej że za 3 dni rocznica śmierci mojego Areczka :(

Ines skorzystałam z zaproszenia i oglądnęłam zdjęcia...ślicznie wyglądasz i brzuszek już widać...radosna, promienna jak na wiosenną mamę przystało ;)

reklama
Dzien Dobry Wszystkim :)
Ja tylko na sekundke bo maly marudzi na calego- juz z nog padam :p okropne zebole wszystkim zyc niedaja :mad:
U nas pogoda w kratke raz deszcz raz slonce - niewiadomo jak sie ubierac.

Aniulka co do pieska to nieuczulaja te ktore nie maja podszerstka :) no chyba ,ze dziecko jest uczulone na wydzieliny psow :(
Ines slicznie wygladasz :) :) :)

ps. troche jestem nie w temacie wiec lece poczytac o tajemniczej mamie Wiki ;)

Do góry