reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Aniulka pisze:
Gosiczka a nie mogłas sobie ściągnąc z netu??  ;D ;D ;D

W sumie to nic mnie nie kosztowała, więc mi nie zależało - teśc fundował, bo zamawiał razem ze swoimi książkami ;D A z netu miałam język niemowląt, ale niewygodnie mi się czytało, wolę papierową wersję ;D

to fakt, ja tez nie lubię czytac książek na komputerze ;)

edyta27 pisze:
Aniulka pisze:
no mi nie pasują... ja to bym im jamnika zafundowała. Sama miałam! Może mam sentyment... ale sa to fajne psiaki i do tego nie kłaczą

Aniulka, ja jestem za jajnikiem ;). uwielbiam, bo mam... Tzn teraz został oddany moim rodzicom bo szczeka...

to fakt, robią hałas... ale jakoś mi to nie przeszkadaza. Przypadły mi do gustu te psiaki, ale chyba pozwolimy dzieciom żeby same wybrały ( oczywiście w granicach rozsądku)

Aniulka rybki to swietny wybor sa cudowne- moj maz mnie zarazil jest akwarysta ,zajmuje sie tym od dziecinstwa - jakby co to sluzymy rada :)

a Niki wlasnie zanol dzisiaj troche pozniej, ale tak ladnie sie bawil, ze nie mialam serca mu przerywac- no i u nas jest godzina wczesniej niz w Polsce.

Malanie ja tez uwielbiam takie programy :) niesamowite jak mozna odmienic czlowieka :o

Aniulka pisze:
Przypadły mi do gustu te psiaki, ale chyba pozwolimy dzieciom żeby same wybrały ( oczywiście w granicach rozsądku)

baasia pisze:
Aniulka rybki to swietny wybor sa cudowne-

Aniulka, to psiaki czy rybki, bo sie pogubiłam.. ::) ;D

A tak serio rybki są fajne szczególnie gdy są mega kolorowe w pięknie zorganizowanym akwarium..można patrzeć godzinami.. :)

Kinek pisałam już ale moze Ci umknęło: Najpierw rybki albo żółw jak sie stwierdzi że Kuba na choma uczulony, a psiak miałby być za parę lat jak Kuba podrośnie i będzie mógł sam psa wyprowadzać. Problem w tym że nie wiadomo czy będzie mógł miec psa, czy ta rzekoma alergia tymczasowa, czy na wieki.

reklama
Do góry