reklama
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Ines, ślicznie wyglądasz. Te 25 tygodni zleci, nawet nie zauważysz kiedy. A na razie ciesz się tym wyjątkowym stanem, który w końcu nie powtarza się zbyt często Za te 25 tygodni będziesz z rozrzewnieniem wspominała czas, kiedy jeszcze dzieciątko było w brzuchu, i żałowała, że ciąża tak szybko upłynęła.
czesc, my po spacerku ;D
Milenka wyspana, wykolysana i jak na razie pogodnie sie bawi
ale ostatnio bywa ciezko ze wzgledu na gorne jedynki
wlasciwie to idzie nam jeden zab na tydzien, wiec marudzenie trwa ;D
duzo brzuszkow wyleglo na deptaki
i slicznie wygladaja, az sie nie moglam napatrzec
Ines wygladasz slicznie i pewnie za Toba tez sie wszyscy ogladaja na ulicy ;D
Milenka wyspana, wykolysana i jak na razie pogodnie sie bawi
ale ostatnio bywa ciezko ze wzgledu na gorne jedynki
wlasciwie to idzie nam jeden zab na tydzien, wiec marudzenie trwa ;D
duzo brzuszkow wyleglo na deptaki
i slicznie wygladaja, az sie nie moglam napatrzec
Ines wygladasz slicznie i pewnie za Toba tez sie wszyscy ogladaja na ulicy ;D
Dzięki kochane za rady odnośnie piesków. :-*
Z tym przyjacielem dzieci to jeszcze trochę poczekamy, aż Kuba pójdzie do szkoły i będzie mógł sam go wyprowadzać na spacerki. Ale wszystkie Wasze uwagi wzięłam sobie do serca i będa brane pod uwagę przy negocjacjach i wyborze pieska.
Na razie ustaliliśmy, że jeśli chomik bedzie musiał sie od nas wyprowadzić, zastąpi go albo żółw albo rybki. Jeszcze jest to kwestia do obgadania.
Ines Twój domek dzidziusiowy już całkiem spory. A Ty kochana ślicznie wyglądasz, promieniejesz. Widac że jesteś szczęśliwa. Życzę Tobie szybkiego i bezstresowego dotarcia do mety i super bezbolesnego rozwiązania. O zdrowym dzidziusiu nie wspomne bo nie ma innej opcji :-*
Z tym przyjacielem dzieci to jeszcze trochę poczekamy, aż Kuba pójdzie do szkoły i będzie mógł sam go wyprowadzać na spacerki. Ale wszystkie Wasze uwagi wzięłam sobie do serca i będa brane pod uwagę przy negocjacjach i wyborze pieska.
Na razie ustaliliśmy, że jeśli chomik bedzie musiał sie od nas wyprowadzić, zastąpi go albo żółw albo rybki. Jeszcze jest to kwestia do obgadania.
Ines Twój domek dzidziusiowy już całkiem spory. A Ty kochana ślicznie wyglądasz, promieniejesz. Widac że jesteś szczęśliwa. Życzę Tobie szybkiego i bezstresowego dotarcia do mety i super bezbolesnego rozwiązania. O zdrowym dzidziusiu nie wspomne bo nie ma innej opcji :-*
edyta27
O&M
Aniulka pisze:no mi nie pasują... ja to bym im jamnika zafundowała. Sama miałam! Może mam sentyment... ale sa to fajne psiaki i do tego nie kłaczą
Aniulka, ja jestem za jajnikiem . uwielbiam, bo mam... Tzn teraz został oddany moim rodzicom bo szczeka...
Hanka śpi a ja przed chwila wróciłam z podwórka...Musiałam bidulkę samą zostawić i wyprowadzić psa, bo Jacek w Szczecinie jak zwykle a Gosia w Augustowie. Miałam stracha, że się obudzi a mnie nie będzie albo nie daj Bóg znowu wsadzi noge między szczebelki..Ale wszystko poszło gładko.Z Ambrem byłam krótko i jeśli nie zrobił tego co do niego należało, to musi wytrzymac do jutrzejszego spaceru :
Cicho tu jakoś..czyżby jakiś serial..idę sprawdzić co was tak wciągnęło
Cicho tu jakoś..czyżby jakiś serial..idę sprawdzić co was tak wciągnęło
reklama
M
Melanie
Gość
ja jedym okiem patrze na ekstremalne metamorfozy
mam świra na programy tego typu
mam świra na programy tego typu