reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ines, ślicznie wyglądasz. Te 25 tygodni zleci, nawet nie zauważysz kiedy. A na razie ciesz się tym wyjątkowym stanem, który w końcu nie powtarza się zbyt często :) Za te 25 tygodni będziesz z rozrzewnieniem wspominała czas, kiedy jeszcze dzieciątko było w brzuchu, i żałowała, że ciąża tak szybko upłynęła.

czesc, my po spacerku ;D
Milenka wyspana, wykolysana i jak na razie pogodnie sie bawi
ale ostatnio bywa ciezko ze wzgledu na gorne jedynki
wlasciwie to idzie nam jeden zab na tydzien, wiec marudzenie trwa ;D

duzo brzuszkow wyleglo na deptaki
i slicznie wygladaja, az sie nie moglam napatrzec
Ines wygladasz slicznie i pewnie za Toba tez sie wszyscy ogladaja na ulicy ;D

Dzięki kochane za rady odnośnie piesków. :-*
Z tym przyjacielem dzieci to jeszcze trochę poczekamy, aż Kuba pójdzie do szkoły i będzie mógł sam go wyprowadzać na spacerki. Ale wszystkie Wasze uwagi wzięłam sobie do serca i będa brane pod uwagę przy negocjacjach i wyborze pieska. :)

Na razie ustaliliśmy, że jeśli chomik bedzie musiał sie od nas wyprowadzić, zastąpi go albo żółw albo rybki. Jeszcze jest to kwestia do obgadania.

Ines Twój domek dzidziusiowy już całkiem spory. :o :o A Ty kochana ślicznie wyglądasz, promieniejesz. Widac że jesteś szczęśliwa. Życzę Tobie szybkiego i bezstresowego dotarcia do mety i super bezbolesnego rozwiązania. O zdrowym dzidziusiu nie wspomne bo nie ma innej opcji ;) :-*

Właśnie przyszła do mnie książka, którą sobie zamówiłam "Język dwulatka" Tracy Hogg. ;D W wolnych chwilach będę się dokształcac, żeby wiedziec co mnie wkrótce czeka ;D Chociaż Kuba już teraz zaczyna pokazywac charakterek ;D

Aniulka pisze:
no mi nie pasują... ja to bym im jamnika zafundowała. Sama miałam! Może mam sentyment... ale sa to fajne psiaki i do tego nie kłaczą

Aniulka, ja jestem za jajnikiem ;). uwielbiam, bo mam... Tzn teraz został oddany moim rodzicom bo szczeka...

Hanka śpi a ja przed chwila wróciłam z podwórka...Musiałam bidulkę samą zostawić i wyprowadzić psa, bo Jacek w Szczecinie jak zwykle a Gosia w Augustowie. Miałam stracha, że się obudzi a mnie nie będzie albo nie daj Bóg znowu wsadzi noge między szczebelki..Ale wszystko poszło gładko.Z Ambrem byłam krótko i jeśli nie zrobił tego co do niego należało, to musi wytrzymac do jutrzejszego spaceru ::)

Cicho tu jakoś..czyżby jakiś serial..idę sprawdzić co was tak wciągnęło ;)

reklama
Do góry