reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam Mamusie wieczorna pora:)
Wlasnie nadrabiam czytanie, bo ostatnio cos nie mam czasu tu zagladac. Niki od wczoraj znowu marudzi ,placze, slini sie- to chyba kolejny zabek- no i jeszcze sprzatanie i przygotoania do swiat :p
Oprocz tego pogoda jest ladna wiec chodzimy na dluzsze spacery- mam nadzieje, ze w swieta tez dopisze i bedzie swiecilo sloneczko :)

Maly spi ,a maz na pempkowe dzisiaj poszedl wiec moge sobie troche posiedziec :) moj maz czul sie wazny jak wychodzil- bo kolega chce sie go wypytac co i jak robi sie przy malym dziecku ,zeby zaimponowac zonie ;D

reklama
siedzę sobie sączę pifko w niedzielę z Czech mi przywieźli, i jest coraz lepiej 8)

dziecko kochane słodko śpi.

dzisiaj Juhuś wrócił do reniferów, bo znowu był dwa tyg. Olka chyba przez to ma zły humor i cierpię na brak towarzystwa.
no więc mam to piwko, komputer i oczywiście bb.

no no baasiu, mąż napewno zaszpanuje wiedzą

Witaj Melanie, jak minął dzień na odwyku ? ;) :laugh:
Beatko, młody w końcu śpi, stary pakuje obraz, bo właśnie wpłynęła kaska. Ufff, całe szczęście, że mam zdolnego małża ;D

Noooo Witam :-*
Joanka muszę powiedziec, że nie było tak źle ;)
Koło południa pojechlismy kupić wykładzinę do pokoju, żeby Pariska już nie trzaskała bańką o panele :p - bo sie panele poobijają ::) ;D
Pozazdrościłam dywanu Wini ;) kurde i kto to mówi - wróg wykałdzin i dywanów ::)
I mamy śliczną wykładzinę ;D za maleutkie sianko - jestem b. zadowolona
Potem zrobiłam obiadzio
Potem byłam na spotkaniu z Pati ;D
poplotkowałyśmy sobie "trochę" ;)
potem uśpiłam Paris i teraz piszę sobie z Wami

No i tak jakoś zleciał dzień :)

ja się utopiłam w tym piwie, cholera, podejrzewałam że z nim coś nie tak.... ma 9%!!!
więc pewnie nie zdąrzę powiedzieć dobranoc, bo padnę :)

Mel, ja też jestem wrogiem dywanów, i wykładzin, ale właśnie przez Rozi myślę, żeby coś kupić.
pokaż tą wykładzinę :)

reklama
Do góry