reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
No, moje miłe, ja już się na dobre dzisiaj papam, do jutra, miło było, jak dawniej :laugh: i jak dawniej małż jest na nie zły, że znów czas spędzam z Wami, a nie z nim...Buziaki kochane, śpijcie słodko , smacznie i długo :-* :-* :-*

Witajcie kochane, słońce podobnie jak wczoraj zaczyna się przedzierać, więc zapowiada się miły dzień, czujecie atmosferę świąt ? bo ja nie...
dopiero jak będę u mamy i poczuję jej keksa, jej bigos kwaśniutki, jej pasztet z królika, jej super ostry chrzan z buraczkami, własnoręcznie przetarty przez rozmazgajonego do łez tatę... o rety ... wtedy to na pewno poczuję święta  ;D
Macie już wiadro na śmingus dyngus ? ;D

hej.hej :)
Ja już czuję atmosferę świąt ;)
rano wstawiłam do piekarniczka boczuś,schabik.karkóweczkę ::)
wczoraj byłaqm na zakupach światecznych,wydałam od cholery kasy :p
a ws umie będziemy sami we trojkę i to dopiero od niedzieli wieczorem bo w sobotę jedziemy do mojej mamci wracamy dopiero w niedzielę ::) teściowa jedzie do Gdyni do swojego faceta i wraca dopiero za tydzień ;)

porzadki mam w sumie zrobione tylko jeszcze sterta prasowania czeka :p
a jutro będę robić resztę żarcia sałatki,sledzie ,barszcyk biały zrobię nie zjemy w świeta to po świetach się zje ::)

ja mam amfibie na śmingusa będziemy z Kuba lać starego ;D

Dzień dobry.

Ja za bardzo tych świąt jeszcze nie czuje, chociaż sa moimi ulubionymi świętami.

Właśnie sprzedałam Maćka, lecę po zakupy - proszki i cała reszta detergentów, bo one maja to do siebie, że się kończą jednocześnie ::), no i biorę się za porządki.

Nie chce mi się, że Boże dopomóż, ale trzeba, tym nbardziej że jutro już chcę spędzić spokojny dzień z Maciusiem.

U nas pogoda brzydka, nie pada, ale jest szaro i nie widać ani jednego promyczka słonka :mad:

Miłego dnia. :)

dzień dobry kobitki

ja zamówiłam trohe jedzenia z takiej firmy cateringowej:D dewolaje, zrazy, zapiekanka i jakieś ciasto:)nie mam nastroju do gotowania bialego barszczu...wczoraj się z moim najkochańszym ścieliśmy o to co będziemy robić w święta i jak na razie to ustaliliśmy tylko, że pójdziemy na impreze w niedziele;P
bo jego rodzice chyba nie obchodzą tych świąt (pieprzeni katolicy, od teściowej pierwszej słyszałam że MUSIMY wziąć ślub kościelny bo żyjemy w grzechu) , zresztą nawet bym tam nie poszła:D
tyle że ja planowałam jechać do mojej babci, bo zawsze tak było i jakoś tak mam wizję świąt:D a Damian chce pojechać do swojej babci,która jest prawosławna i wydaje mi się że możemy pojechać do niej chociażby za tydzień...No nie wiem. Najchętniej to siedziałabym w domu i nic nie robiła:)
enter mi szwankuje:(
miłego dzionka

reklama
witam

u nas listopadowej pogody ciąg dalszy i nie zapowiada się na lepszą :p

to po co ja Kamili sukienkę na święta kupiłam? w zimowy kombinezon trzeba ją zakutać i jak będzie takie zimno, to nie zabierzemy ją na święcenie :p, bo ja z nią w taki ziąb nie wychodze - niech sobie specjaliści od hartowania dzieci mówią co chcą :p

atmosfera świąt - nie zależy mi na niej, nigdy świąt nie lubiłam - wielkanocnych szczególnie nie znoszę
obchodzimy swieta, bo jesteśmy wierzący i taka jest tradycja - ale z dwojga złego wolę Boże Narodzenie :p

muszę posiekać orzechy do ciasta - ok 0,5 kg i nie mam do tego nastroju, no i jeszcze prasowanie czeka...

Do góry