reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzień dobry, drogie Mamity!

U nas dziś pogoda średnia - słonecznie, ale chłodno.

Dziś ostatni dzień w pracy ;D, jutro wielkie sprzątanie :p

Martusia ciesz się swoim mężczyzną, 35 dni to bardzo długo ::)

Mel tylko żebyś Ty całkiem o nas nie zapomniała, please :)

A ten artykuł o zdjęciach w necie strasznie mnie przeraził, ale myślę że nasze dzieci są bezpieczne.

Miłego dnia Wam życzę.

reklama
u mnie dzis pada, zmoklam na spacerku, ale Milenka smacznie zasnela i spi do teraz
zdrowy, spokojny sen jej sie przyda, bo dzis zjechala kuzynka i dziecko mialo duzo wrazen ;D

Luleczko kamienna miska tzn taka gliniana ??
podziwiam Cie ze chce Ci sie to wszystko robic i mam nadzieje, ze przynajmniej ktos to docenia ::)

kinek pisze:
Aniulka Ty to w ogóle niesamowita jesteś...tyle masz spraw na głowie i założę się że wszystko robisz perfekcyjnie ::) Życzę ci udanych łowów

miałam Tobie odpisac i mi sie zapomniało ::) Niestety nie jestem perfekcjonistka, a im bardziej sie staram, tym bardziej mi nie wychodzi :D :D Ale prawdą jest że lubię mieć jakiś składny plan dnia i nie znosze jak mi coś niewypali.

A Łowy były takie sobie. Kupiłam niedawno mężowi dżinsy i okazały się za małe. U nas tylko na wymiane przyjmują zwroty. Więc chcąc nie chcąc musiałam poszperać. Spodni dla męża nie wyszperałam ale za to dla siebie "cwyter" ;D ;D ;D ;D

ja się na to piszę ;D ;D ;D

http://wiadomosci.onet.pl/1304871,16,1,0,120,686,item.html

chociaż zdanie :
"Profesor dermatologii Rox Anderson przeprowadził eksperymenty laboratoryjne na próbkach świńskiej skóry i tkanki tłuszczowej (inaczej mówiąc - na kawałkach słoniny) o grubości około pięciu centymetrów. Wytapianie smalcu przebiegło pomyślnie, a skóra nie zamieniła się w skwarki..."
brzmi odpychająco...

Joanka pisze:
ja się na to piszę ;D ;D ;D

http://wiadomosci.onet.pl/1304871,16,1,0,120,686,item.html

chociaż zdanie :
"Profesor dermatologii Rox Anderson przeprowadził eksperymenty laboratoryjne na próbkach świńskiej skóry i tkanki tłuszczowej (inaczej mówiąc - na kawałkach słoniny) o grubości około pięciu centymetrów. Wytapianie smalcu przebiegło pomyślnie, a skóra nie zamieniła się w skwarki..."
brzmi odpychająco...

no co ty Joanko:) skoro skóra nie zamieniła się w skwarki to wszystko jest ok:D

"Skórka pomarańczowa" - jak to pięknie brzmi i wydawać by się mogło że to coś ładnego ;D

Ja też się piszę na jej usunięcie :)

Dobranoc, kochane, spadam do młodego i starego.
Rety, już za dwa dni uściskam moją kruszynę, dwa tygodnie bez Majki, jak ja to przeżyłam  ::)

reklama
Dobranoc Joanko - słodkich snów /tak wcześnie?/ to do którego w końcu - młodego czy starego? ::) ;D ;) >:D
tyle czasu przeżyłaś bez Majki to te dwa dni zlecą jak z bicza trzasł ;) śpij dobrze

Do góry