reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

nie jestem specjalistką w męskich sprawach ;D siusiania, ale może układacie chłopakom źle siusiaki? podobno trzeba prosto a nie na bok, bo inaczej przesika pieluszkę :) ale o tym już chyba było, więc nie wiem dlaczego im przeciekają ::)

Majka wieczorem zasypia idealnie, ale w dzień jest ciężo, 2 dni pod rząd spała w sumie mniej niż godzinę, pół na spacerze i pół w domu w huśtawce, bo inaczej się nie dało :p
nie mówiąc o tym co się działo na spacerze - wrzask i łzy przez 2 godziny, a mi tak szkoda było pogody więc chodziliśmy z nią wrzeszczącą ::) chyba spróbuję spacerówki, chociaż w gondoli i tak unosimy jej oparcie. nie działa...

reklama
beatka Antek tez spal dzisiaj moze 30 min. na spacerze i 15min. w domku :p
Dobrze ze noce cale przesypia ::)

A spacerowke mamy juz od miesiaca i Antonio jest zachwycony,ze wszystko widzi.

Dobranoc edyta

beatka widze ze sie znasz na siusiakach ;D ;D ;D ;D ułożenie siusiaka może być przyczyna przemokniętych pieluch

A ja ide spac.

Dobranoc

No własnie... coś nie możemy sie ostatnio spotkac w większym gronie.... brakuje mi tego.

Ja sama nawalam ostatnio ale nie daje czasem rady... mam nadzieję że jak juz przyjdzie prawdziwa wiosna, bede miała więcej energii na wszystki. I na bb też.

Chociaz i tak robię co moge i wchodzę tu w prawie kazdej wolnej chwili

buziaki Aniulka, lepiej żebyś się wyspała a nie siedziała po nocy przed kompem. w końcu Ty masz podtrójny w stosunku do niektórych z nas powód do zmęczenia - 2 dzieci i praca ::)

ja jestem Anineczko!

kurcze zaczyna się - ciepło się zrobiło i debile zasuwają po nocy na motorach pewnie z 200 km/h. mimo iż w Nowy Świat wogóle nie powinni wjeżdżać :p
znajomi mieszkają przy skrzyżowaniu Świętokrzyskiej i Marszałkowskiej i mówią że całe noce tak jeżdżą... masakra! gdzie jest :police: pewnie śpią

hejka
ja dopiero usiadłam :p

Anineczko ja wyczaiłam że jak za luzno zapiety pamper na noc to siuśki bokiem uciekają
jak założe bez luzu to nie wylewa się bokiem ::)

Dobranoc Aniulka i Edytka
Dużo zdrówka dla Maciusia :)

Dzień dobry :)
Wczoraj padlam jak kawka o 22 :)
Anienczka co się nie powchwaliłaś że jest od Ciebie artykulik na BB albo się chwaliłaś a ja nie zauważyłam :D
Super napisałaś bardzo mi się podoba:)
A nam przedziurawiło się kółko w wózku a moj chłop ma dwie lewe i bede ja mosiała pewnie dziure zakleić :/

reklama
Dzień Dobry :laugh:

Nie było mnie tu przez weekend a tu takie zmiany ::).NOWE BABYBOOM ;D..I Anineczka artykulik machnęła...Jeszcze nie czytałam ale zwiedzanie nowego portalu zacznę od niego.. ;)Biegnę doprowadzić Hankę do porannego porządku a potem oddam się lekturze bez reszty :-*.

Do góry