reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Edyta paskudne to uczucie bezsilności wobec choróbska u kochanego dzieciaczka :(
Ryśka też jeszcze kaszle, nawet teraz (przez sen) :(
Nam lekarz w szpitalu nic nie zapisał, więc nie pomogę wiedzą na temat syropków itp :(
Trzymaj się dzielnie jeszcze tylko kilka dni i Maciuś będzie jak nowy :-*

Joanka a ten gronkowiec to skąd ????????????????????????????????????????????????????????????????
Ręce opadają :( :( :( :( :(
Tak sobie myślę, może i jak zrobię Rysi takie badania ::)
Joanko mało znam tak dzielnych i zaradnych babek :-* :-* :-*
i w dodatku z takim dowcipem :) :) :)

reklama
Jestem jeszce moje drogie, a moze znow jestem :)

Sandra wlasnie usnela :D wiec mam wolna chwilke ;)
Maz poszedl kompa komus naprawic :) wiec nikt mnie z kompa nie zgania :p to moge troche z wami pogadac :)

Joanka pisze:
Martusiu, po każdym twoim poście, mam wrażenie że cieplej się zrobiło w moim mieszkanku :laugh:
mam wrażenie, i myślę że się nie mylę, że wasze trio tworzy niesamowicie zgraną paczkę. Bije od ciebie radość bycia mamusią, żoną i czuć satysfakcję z chwili obecnej. Pozazdrościć i pogratulować. Dobrze mieć w naszej wrześniowej rodzince kogoś z tak pozytywnym nastawieniem i ciepłą osobowością jak Ty. Buziaczki :-* :-* :-*

Joanka chyba masz racje :) jestesmy zgrana paczka :p
Dzieki wieklkie za mile slowka i buziaczki :) :) :)

Ja tez ciebie i reszte mamus i przesliczne dizeciaczki buziaczkuje :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Trzymajcie sie!!!

Idzie wiosna pelna geba i bedzie teraz juz coraz lepiej :) ;D :D :laugh: :laugh:

Melcia a nie zrobili Ci wszystkich badań jak byłyście w szpitalu??? Kiedy ja leżałam z Kuba przebadali go na wszystkie mozliwe sposoby i choroby i konsultowali z lekarzami wszystkich specjalizacji. po wyjściu ze szpitala nie musielismy dodatkowo chodzic na konsultacje. ( jedynie bylismy pod stałą opieka poradni nefrologicznej)

martusia_78 pisze:
Idzie wiosna pelna geba i bedzie teraz juz coraz lepiej :) ;D :D :laugh: :laugh:

a ja dzisiaj pomimo pięknego słońca przechodziłam jakis dziwny stan psychiczny ::) ::) ::) :p :p :p
wydawało mi się, że wszystko jest do dupy i nie ma sensu :( ::) :p

Aniulka pisze:
Melcia a nie zrobili Ci wszystkich badań jak byłyście w szpitalu??? Kiedy ja leżałam z Kuba przebadali go na wszystkie mozliwe sposoby i choroby i konsultowali z lekarzami wszystkich specjalizacji. po wyjściu ze szpitala nie musielismy dodatkowo chodzic na konsultacje. ( jedynie bylismy pod stałą opieka poradni nefrologicznej)

zrobili nam tylko:
badanie krwi,
dna oka,
usg mózgu
i ekg

skąd ja to znam.... ostatnio często mam takie stany.

A wczoraj przyszłam taka wyj...ana z pracy że jak kapałam Łukasza, to się modliłam zeby go nie upuscić tak mi sie ze zmeczenia w głowie kręciło... a kiedy go usypiałam, sama zasnęłam i o 20 obudził mnie Kubus że chciałby juz iść spac... i poszłam razem z nim i spałam do rana jak zabita....

a słońce i wiosna miało mi dac powera i dodac skrzyyydeł :p

To za wiee tych badań Wam nie zrobili... co za #%$3#%#5 >:D >:D >:D >:D

Melcia ja rano tez mialam taki humor do d..y ale polecialam na sloneczko a potem na zakuuuppyyyyy i moj stan psychiczny jest super na wieczorek :)

Mozwe sprobuj z rana na spacerkowe zakupy i humorek bedzie inny :)

Wlasnie wrocil moj malzonek z soczkiem jablkowym i skorzystam, ze niunia spi i napijemy sie drinka z zubrowki z soczkiem ;D ;D :D :D :D

Oki juz zmykam napewno :)

Kolorowych snow wam zycze :D i upojnej nocki :p :p ;)

Spijcie spokojnie :)

Do jutra :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Melanie, stan do dupy przychodziła już chuba każda z nas, więc i ciebie moja kochana wirus dupowy dopadł, na pocieszenie: wkrótce sobie pójdzie spadać na szczaw i będzie już tylko słonko i wiosna  ;D

Wiecie, dziwna sprawa z tymi bakteriami w kupali, Majka jak już wam pisałam, kiedy była na oddziale gastroenterologii też miała wyhodowane E. coli i gronkowca, no i poszły chyba bakteryjki z kupalą do rzeczki a potem do baltyku bo żyje nasze słońce i to całkiem owocnie, a o bakteriach już nie usłyszeliśmy.

Ostatnie doświadczenia z chorobami nauczyły mnie jednego i z tej nauki gorliwie skorzystam: nie zaglądać po informacje do netu bo osiwieć można z nadmiaru wiedzy, często nieadekwatnej do sytuacji. Szukając informacji o pieprzonej bakteryjce np. dowiaduję się o takich potencjalnych schorzeniach, że gdybym była facetem to bym chyba ocip...ała. Tak więc trzymam się zasady, jak po wiedzę to do lekarza i wrześniówek i żadnego szperania po kątach bo szkoda życia i nerwów.
Choroby, były, są i będą i tyle. A to, że sobie sama dopowiem jak straszny może być fakt, że ktoś ma gronkowca, którego ( często nieszkodliwego) tak naprawdę ma większośc z nas nie wiedząc o tym, wcale mi nie ułatwia życia, wręcz przeciwnie, zatruwa.

No more self searching !

Martusia
, karaluchy pod poduchy  ;D ucałuj śpioszną Sandrunię

Dobranoc Martusia. Upojnej nocki.

Ja niebawem tez pójdę bo zaplanowałam na jutro rano wypad do lumiku a potem mycie okien i wielkie sprzatanie. Ciekawe ile z tego zrobię... ::)pewnie tylko na lumpki skocze ;D ;D

reklama
wypiłam resztke winka i świat wydaje sie być weselszy ;D
ale zaraz się skończy wydawać ::) a winka juz nie ma :(
o rany !
gadam jak alkocholik :o

Aniulka
no niestety full sevis nas nie spotkał w tym szpitalu :(
a ja ciągle chyba po tym szpitalu nie mogę dojść do siebie ::)
takjak kiedys pisałaś
więzienie o zaostrzonym rygorze :p :p :p :p :p

Do góry