reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka pisze:
Dobranoc Martusia. Upojnej nocki.

Ja niebawem tez pójdę bo zaplanowałam na jutro rano wypad do lumiku a potem mycie okien i wielkie sprzatanie. Ciekawe ile z tego zrobię... ::)pewnie tylko na lumpki skocze ;D ;D

ja dzisiaj poukładałam w Pariski komodzie
znowu reklamówa ciuszków jest już za mała ::)
ale kupowałąm jej na zapas i tym sposobem mam już kolekcje letnią i wiosenną ;)
oczywiście nie wszystko, ale sporo :)

reklama
Joanko tak trzymaj! Czasami niewiedza naprawde jest lepsza...

Melanie wiem jak się czujesz... ja do dzisiaj do końca nie otrząsnęłam się z pobytu w szpitalu z Kubą. I to czego sie tam naoglądałam ::) nie życze nikomu. A najgorzej jak człowiek musi tam siedzieć z chorym dzieckiem i nie może nic zrobić.... dlatego powiedziałam sobie nigdy więcej! Jak narazie tej zasady sie trzymam i już trzy razy zabrałam Kube na własne rządanie do domu. Oczywiście nie mam tu na myśli sytuacji bez wyjścia, tak jak to było w przypadku Parisy.

Ja tez kupowałam na zaspas i tym sposobem ciepełko nas nie zaskoczyło. Jutro ide szperac w lumku to pewnie na jesień i zime się zaopatrzę ;D ;D ;D ;D

Witam wieczorkiem. :laugh:

Mam nadzieje ze za szybko nie uciekniecie ;D
My juz po ostatnich zakupach przed wyjazdem :p
To jeszcze tylko tydzien ;D

Antek nabil sobie dzisiaj pierwszego guza :(
Wypadl z bujaczka :(
Na szczescie to tylko jakies 10 cm mial do podlogi,ale guz na czole jak malowany ::)
Za rada kolezanke nie przystawialam nic zimnego,troche placzu bylo,ale juz zapomnial.

Teraz kima sobie.
Kupilam dzis pampersy Activ Fitt czy cos takiego.
To sa te co dziecko sie wierci,kreci i ponoc trzymaja sie dupalka.
Zalozylam na noc, zobaczymy czy te nie przemokna.
Jakim trafem budzi sie rano ze zlanym bokiem.

A tak pozatym juz wiosna ;D :laugh:

A u nas dopiero niedawno była nasza lekarz. Zbadała Maciaska i nie stwierdziła żadnych zmian w płuckach, tylko jakieś delikatne skurcze oskrzeli. Nie dała żadnych silniejszych lekarstw poza tymi co już mamy i powiedziała, że jutro przyjdzie jeszcze raz i jeśli nie będzie lepiej to wtedy się zastanowi... Malutki spi, padł jak tylko go przystawiłam do piersi - taki był zmęczony, bo dziś w dzień spał może z 40 minut a zawsze śpi z 3-4 godziny.

Anineczko Maciek też często budzi się rano obsikany z boku.... Też się zastanawiam o co chodzi - czy ja źle mu te pampersy zakładam, czy może są za małe? No ale przecież nie kupię mu 4+, chociaż prawdę mówiąc niewiele się różnią od czwórek :)

edyta27 pisze:
Anineczko Maciek też często budzi się rano obsikany z boku.... Też się zastanawiam o co chodzi - czy ja źle mu te pampersy zakładam, czy może są za małe? No ale przecież nie kupię mu 4+, chociaż prawdę mówiąc niewiele się różnią od czwórek :)
Ja zazwyczaj uzywam huggies,i sa dobre w dzien.
Tylko jakos w nocy nie daja rady,chyba sie przekrecaja bo Antek potrafi miec zupelnie sucha pielusze, a wszystko laduje na plecach :p
Tak wiec dzis Pampers Active fitt 4+.
zobaczymy ;D

reklama
Do góry