reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzien Dobry :)
Dzisiejsza nocka byla troche lepsza od poprzedniej ,Niki budzil sie coprawda 3 razy ale po wypiciu niewielkiej ilosci mleczka zasypial i rano obudzil sie zadowolony. Dzisiaj planujemy porzadki i oczywiscie prasowanie bo znowu sie nazbieralo :p potem spacerek,a wieczorkiem idziemy wszyscy na jakis obiadek. Pogoda dzisiaj ladniutka- wkoncu swieci slonce :)

edyta27 pisze:
Anineczko Maciek też często budzi się rano obsikany z boku.... Też się zastanawiam o co chodzi - czy ja źle mu te pampersy zakładam, czy może są za małe? No ale przecież nie kupię mu 4+, chociaż prawdę mówiąc niewiele się różnią od czwórek :)
Moj Niki tez ostatnio pare razy obudzil sie obsiusiany z boku, ale jak zmienilam pieluchy na wieksze to problem sie skonczyl ;)

reklama
Dzień dobry :)

wczoraj była piękna pogoda i pierwsza wiosenna burza :), jechaliśmy do rodzinki i trochę się obawiałam reakcji Kamili, ale okazało się ,że burza ją nie rusza ;D - przynajmniej w samochodzie ;)

dziś też piknie od rana, błękitne niebo, to mi się podoba :laugh:

może okna umyję - a może nie - połowę już umyłam i reszty mi się nie chce :p

Edytko - zdrówka dla Maciusia :-*

rety, Anineczko, gratulacje! Mamy oto sławną wrześniókę na całe bb ;D
Artykuł napisany tak zgrabnie, ę na końcu poczułąm niedosyt, kontynuuj kochana, bo aż mi serce zagrało na myśl że nasz Antoś rośnie w tak cudownym otoczeniu.
Powiedz mi kochana, jak to jest mieszkać nad oceanem, pamiętam, że kiedy byliśmy z Majką nad naszym Bałtykiem z niejadka zrobił się żarłok, ciągle zatkany nosek zrobiłsię nagle cudownie drożny, powrót do Wrocka i bolesne rozczarowanie...
Tym bardziej ciągnie mnie na wyspy.

A tak wogole to witam.

Qrcze wlasnie mi sie wydawalo ze Antek powiedzial "cholera" ?? ::)
Chyba za krotko spalam :p
Antek cala noc walczyl ze mna, czyli budzil sie po smoka.
O 5 rano dalam za wydrana i wtargalam go do siebie, coby miec blizej do jego ust ze smoczkiem ;D
Teraz szaleje u starych w wyrku z zabawkami.
Trzebaby bylo chyba sie ubrac ??? ;D
Pogoda sloneczna, ale... pewnie za 10 min spadnie deszcz :p

Melanie, ciebie też znalazłam na głównym BB ;D Jesteś autorką przepysznym dań obiadowych, Dzisiaj zrobię twoją zapiekankę z ziemniaków i mięsa ;D

reklama
dzień dobry!

a raczej okropny. u mnie jest szaro i pewnie zaraz zacznie padać deszcz.
ale kilka dni temu znallazłam kilka pięknych kwiateczków i jak tak na nie patrzę to troszkę lepiej się robi...

p4011257a3dw.jpg
p4011258a7xv.jpg

p4011259a9ul.jpg

no to widać dziewczynki zabrały sie do ciężkiej pracy, urozmaicania bb.
anineczka, tak sobie oglądam zdjęcia z różnych miejsc w Irlandii i zastanawiam się dlaczego mnie tam jeszcze nie ma ?

Do góry