reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
hejka
u nas rzeka się uspokoiła, wczoraj spokojnie mogłam zasnąć

Melanie rzeczywiście avatorek dziwny ;)

Izis niestety coraz więcej dzieci ma alergie, takie czasu...
nie zamartwiaj się bardzo,
a Kubuś miał wczesniej jakąś wysypke??

Tunia współczuje bardzo, moja siostra najmłodsza też ma dużyubytek słuchu w jednym uchu
powinna nosic aparat słuchowy, ale niechce tego bardzo
przykre to bardzo ,że wskutek czyjes pomyłki albo niedopatrzenia cierpimy :(

Dzień dobry...
Tunia współczuje ardzo...trzymaj się będzie dobrze :-*
Edytka dużo zdrówka dla Maciusia.
A tak wogole to już weeekend i wreszcie wieczór z połowicą ;D

Dziendoberek
Dawno mnie nie bylo...az 2 dni ;D
W srode internet nawalil, a wczoraj w pracy :p
No dzis tez do pracy ide :p
No i jutro,tak wiec niemam co sie cieszyc weekendem ::)

Izis kurcze niewesolo z ta alergia.
Ale moj kuzyn byl uczulony od niemowlaka na jakakolwiek siersc i kurz.
Teraz chlop jak dab zupelnie zdrowy. Wyleczony :laugh:

Edytka trzymaj sie ,niedaj sie.
Macius zdrowiej nam szybciutko

Tunia trzymam kciuki za Ciebie

Melanie

baasia pisze:
Malanie ... przewrotny avaterek -a wiesz, ze u nas ,znaczy w Anglii ten znak pokazuje sie dwoma palcami- wskazujacym i srodkowym ;D

nie wiedziałam ;D

a avatarek jest dla tych co czytają mnie (z ukrycia) a nie powinni ;D

Hej dziewczyny :)
U nas ciepło ale zachmurzyło się i pada :p
ale to i tak juz wiosna ::)
muszę się wziąść za porządki przedświąteczne ale niemam czasu zabardzo :p

dziekujemy za współczucie i podnisienie na duchu :)
wiem że to choroba xx1 wieku lekarka powiedziała że jak zaczynała praktykę rzadkością było dziecko mające alergię teraz rzadkością jest jak jej niema ::)
trudno muszę sie przygotować na to że nie będzie łatwo ::)

Tunia bardzo mi przykro z powodu twojej choroby :(
to okropne jak tacy młodzi ludzie chorują starsi oczywiście też ::)
ale wierzę że dasz radę z twoim nastawieniem ::) i masz jeszcze małą istotke której jesteś potrzebna najbardziej na świecie :D
trzymamy kciuki ;)

heja kobitki

u mnie pada:( mam mega @ i jakieś ciśnienie i od paru dni wyrzywam się na mężu:p

wczoraj mu tak nawrzucałam że się poryczał ::) mam humory jak baba  w ciąży (chociaż w ciąży ich nie miałam)

ale potem kupił mi kwiatki i zabrał na kolację ;D ja jestem wredna okropnie a on mnie zawsze za to przeprasza :mad:

po południu idziemy do doca zobaczyć co z serduchem juniora...

3majcie sie kobitki :laugh:

Hej mamusie

U nas nocka minela spokojnie ale troche dziwnie :)

Sandra zazwyczaj przesypia nocke z malym cycoleniem ale w trakcie zasypia i spi do rana:)
Dzisiaj obudzila sie o 1 pocycolila i niestety nie zasnela, odlozona do lozeczka tez nie chciala spac i grymasila.
Wiec wzielismy ja dosiebie i w trojeczke przytuleni kimalismy, zeby maluszek nasz zasnal i przy nas spala slodko a jak sie rozpychala hihi :)
W koncu zasnela to ja do lozeczka przenieslismy. Tym razem tez sie obudzila, ale juz nie protestowala pokrecila sie tylko i zasnela.

Ciekawe czemu takie marudzenie bylo hmm ??? ??? ???
Moze chciala sie poprzytulac ;D :D a moze brzuszek bolal bo baczkow duzo bylo.

Pogoda u nas do bani leje caly czas wiec siedzimy w domku i pora sie wziasc za porzadki przedweekendowe ;)
Ale mi sie nie chce :p

eh a ja się nie pochwaliłam

na przełomie lipca i sierpnia wprowadzamy się do WŁASNEGO mieszkanka:D

wzieliśmy kredyt i pożebraliśmy po rodzinie:p i w lipcu mają oddać nasze m2:D

Damian już zamówił ze Szwecji taką wanne jak wkleiłam w chcę zobaczyć i inne pierdołki

cieszę się okropnie-tylko ślub odkładamy do bożego narodzenia
ale warto ;D

reklama
Do góry