reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

dzień doberek:)
pustki dziś...meldujemy się tylko i spadam obiadek gotować:pPP

byliśmy u lekarza wczoraj i ... no nieciekawie:( w poniedziałek dalej jedziemy na badania i napiszę więcej

a to wszystko wina Damiana, bo on też miał problemy z sercem;P

miłego popołudnia ;D

reklama
Martusia oby Sandrunia dała Wam się wyspać tej nocki. Może powinniście cały dzień non stop się z nią bawić, żeby w nocy już miała dość ;D

Kangurki bądźcie dzielni, na pewno wszystko będzie dobrze :)

Maciek normalnie to już przesypia całe noce, teraz biedaczek przez ten katar się budzi 4-5 razy

A może Sandrę dziąsełka bolą na ząbki?

dzień dobry!!!!

moja Rozulka pięknie w nocy śpi, ale teraz jest marudna trochę płacze, dłużej śpi w dzień, obstawiam zęby.

padam na twarz, spałam 3 godziny,tak zabalowałam na urodzinach mojej siostry ;D impreza była rewelacyjna 8)

sumsjad ;D

142433kon02yj.jpg

142401kon18yc.jpg

142426kon28qe.jpg

reklama
Do góry