reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

dzwoniłam po wyniki-sa ok

to w sumie niedobrze bo szmery mogly byc od anemii a nie sa:(

na 17 mamy wizyte, potem echo serca-150 zetow :(

ale lekarz podobno warty ceny

reklama
dzięki dziweczyny!
jak napisała izis, dam radę bo mam Rozulkę i ona też musi mnie mieć.

kangurki, mam nadzieję, że ten lekarz jest ok i napewno dobrze zbada maksia. będzie git, jak mówi mój kolega :)

oj chyba pobaluje Maciuś jeżeli tak długo spi

mój chyba tez po zasnł po 17, ale nie dałam rady go przetrzymać ::) ::) ::)

czesc Gwiazdeczki ;D
wrocilam dzis od chirurga i wycielam sobie kolejnego piepszyka, tym razem z dekoltu, troche sie balam, bo blisko piersi, ale dr mnie przekonal ;D
Milenka dzis tez dluzej pospala po spacerze, ale teraz szaleje na calego, wiec mam nadzieje ze pojdzie spac o przyzwoitej porze ;D

Izis bardzo mi przykro, ze macie alergie :( mam nadzieje, ze wczesnie wykryta nie bedzie taka straszna
Tuniu to smutne, ze musisz tyle przechodzic, bardzo dzielna jestes ::)
Kangurki ;D ale masz dobrze z tym mieszkaniem ;D zanjac Ciebie to odstawisz chate, ze nam w piety pojdzie ;D zeby tylko Maksiu dobrze sie chowal ;D

Dzień dobry...........

Od rana próbuje jakoś udobruchać Maciusia - strasznie marudzi, dalej męczy go katar i kaszel - wygląda jak takie dziecko spod śmietnika - mokry, osmarkany, oczy czerwone jak u królika.
Teraz trochę zasnąl..

reklama
Witajcie!

No cos ta moja core sie poprzestawiala :)
Wczoraj zasnela o 18 i spala do 20 a o tej godzince zwykle kladziemy sie soac na noc :D
Po przebudzeniu tylko zabawa i zabawa smichy hihy :) Poszla spac po 21 ale z wielka laska i dlugo sie meczyla zeby zasnac.
Obudzila sie o1 na jedzonko i zasnela, a o 3 wstala juz na dobre i bawic sie chciala na calego :D

Cos mi sie wydaje ze godziny jej sie poprzestawialy :p

Nie bawilismy sie z nia tylko tlumaczenie bylo, ze jest noc i idziemy spac i wkoncu zasnela z nami na lozku :)

O 7 wstala wyspana strasznie i sklonna do zabawy :D :D :D :D Cala nocke dizecko czekalo na ta zabawe :)

Mam nadzieje, ze to takie jednorazowe bylo i moze juz bedzie przsypiac nocki jak kiedys :) :) :)

edyta27 wspolczuje tej choroby. Katarzysko umie wymeczyc. Miejmy nadzieje, ze szybko przejdzie.

kangurki gratuluje wlasnego mieszkanka ;D :D :D Nie ma to co mieszkac samemu :) Super sprawa ;D

Do góry