reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

wreszcie jakas nadzieja, ze ta zima sie skonczy ;)

ja juz mowie dobranoc Babeczki!

i ide dac odpoczac kregoslupowi, zasluzyl na to ;) ;D

Marta sprobuje Twojego i Joankowego sposobu ;) wazne, zeby cel (zlocisty) zostal osiagniety, a wlasciwie zebrany
w kazdym razie dziekuje za kazda rade!
Nie ma to jak wrzesnioweczki :-*

reklama
Witam Mamusie :)
Joanka trzymamay za was kciuki- wszystko bedzie dobrze :)
My dzisiaj szybko na nogach ,ale wcoraj szybciej sie polozylismy , no i juz jestesmy wyspani. Jeszcze tylko sniadanko, troche sie pokrecimy i ruszamy na spacerek.

a u mnie ogromne słońce od rana 8)

tata Paris znowu wyjeżdża :p
a my jeszcze nie mamy planu dnia ::)
wstaliśmy trochę przed 7 ::)

Dzieńdoberek :)

u nas słoneczko rano było niesamowite, ale już się schowało :p

dziecko śpi, ja zjadłam śniadanie, umyłam włosy i czytam Wasze wypociny :laugh: ;)

czesc ;D
wiosna idzie, bo czuje sie zmeczona, ale juz bym sie usmiechnela do kwiatuszkow, a tu jeszcze snieg ma sie dobrze ;D
Milenka szaleje, lubi chyba jak mama staje na rzesach, zeby sie dziecko nie nudzilo ;D

myslalam, ze sobie poprawie humorek zakupami w lumpiku, ale pomylilam sie i kupilam tego zoltego przypala z mtv myslac ze to Elmo ;D

hej,hej
wiosnę i ja poczułam wybrałam sie na zakupki kupiłam kilka rzeczy sobie i Kubkowi a w sobote jeszcze jadę do centrum handlowego,muszę sobie skompletować wiosenną garderobę ;)
dzisiejsze popołudnie spędzam sama z moim Kubełkiem ::)

reklama
Ineczka pisze:
myslalam, ze sobie poprawie humorek zakupami w lumpiku, ale pomylilam sie i kupilam tego zoltego przypala z mtv myslac ze to Elmo ;D

wystaw na allego i napisz, że to ten przypał ;D

my koło południa byłyśmy o babci
a teraz wróciłyśmy za spacerku
niby jest zimno ale coraz bardziej czuć wiosnę ::)

Do góry