reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzięki dziewczyny

W takim razie bede oszukiwala Hankę wodą.Skoro inne dzieci potrafią spać tak długo, to ona tez się musi nauczyć...

Aniulka, 18 skibek ? :o, a na jak długo idzie do pracy?Jak ty to robisz, że Łukaszek śpi tak długo?

Beatka, jestem w szoku- 12 godzin

Ale wam dobrze ...

reklama
Tak 18 ale na 12 godzin.

Łukasz to mały spioszek. Nocki tak własnie przesypia. A jak to robi?? nie wiem... na noc butla kaszki i śpi... No chyba lubi spać.

Kubus tez mi nocki przesypiał, ale jak się obudził o 6 rano to juz było po spaniu. A Łukasz jak się napije mleczka to spi dalej.

Może dlatego że mama w ciąży dłuuugo w nocy na bb siedziała a potem rano dłuuugo spała???

Nie wiem kinek

u nas to chyba taka uroda Majki bo ona na cycu tyle śpi ;D
i od kiedy sończyła 1 miesiąc ;D ;D ;D

Melanie a dlaczego nie dajesz herbatki? przecież jest taaaaki wybór :)

beatka pisze:
u nas to chyba taka uroda Majki bo ona na cycu tyle śpi ;D
i od kiedy sończyła 1 miesiąc ;D ;D ;D

Melanie a dlaczego nie dajesz herbatki? przecież jest taaaaki wybór :)

No Majka to zawsze rewelacyjnie spała... zawsze tego zazdrosciłam Beatce.

Melanie własnie, dlaczego nie dajesz herbatek??

Dzien Dobry Dziewczynki :)
U nas pogada nie zaciekawa od niedzieli sypie snieg coprawda lekko ,ale tu to ewenement- chyba od was przyszlo bo juz zaczynlo robic sie wiosennie :)
Moj Niki chodzi spac ok 21 budzi sie w nocy ok 3-4 na karmienie ,potem spi do ok 7 po karmieniu zasypia jeszcze gdzies na godzinke albo poltorej razem z mamusia oczywiscie :)
Kanapki mezusiowi do pracy robie po nocnym karminiu- gorzej  jak Niki sie nie obudzi ,wtedy maz kupuje sobie cos w pracy :)

no właśnie o to chodzi, że za dużo tam nie ma, jakieś dodatki witamin tylko. a jak dajesz dziecku stałe pokarmy, to ono potrzebuje wody!
dorosły też pije herbate , kawę, wodę. jakbyś tak ciągle sok piła nie znudziłoby Ci się? ::) ;)

Soczek dawaj w ciągu dnia.
A herbatka gasi pragnienie i zawiera naturalne cukry łatwo przyswajalne. Nie obciąza przez to żołądeczka. Soczki są słodkie, bardziej kaloryczne i według mnie nie gaszą tak dobrze pragnienia

reklama
beatka pisze:
no właśnie o to chodzi, że za dużo tam nie ma, jakieś dodatki witamin tylko. a jak dajesz dziecku stałe pokarmy, to ono potrzebuje wody!
dorosły też pije herbate , kawę, wodę. jakbyś tak ciągle sok piła nie znudziłoby Ci się? ::) ;)

wiesz co?
jak porównujemy do dorosłych,. to ja np nie lubie herbat :p :p :p :p

a co do picia, to ja pije tylko wodę ;D i mi się nie nudzi

a soczki dla Pariski mieszam z wodą mniej więcej pół na pół :)

Do góry