reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

kinek pisze:
Dziewczyny, a ile godzin wasze dzieciaczki przesypiają w nocy bez jedzonka?  Hania je o 21 a potem ok 4,5..Może niepotrzebnie ją wtedy karmię, co?

Antek spi od 20-21 bez przerwy do 8-8.30.
Czasami sie budzi w nocy na karmionko, ale zauwazylam ,ze wtedy gdy zaszalejemy na spacerze 3 lub wiecej godzin.
Pewnie swierze powietrze dziala tak na niego.

Kinek sproboj wtedy dac Hani herbatke.
Gdzies czytalam, ze jak stwierdzi,ze to "tylko" herbatka, to juz sie nie bedzie budzic.

reklama
Mysle, ze mozna.
Bo w sumie na noc nie powinno sie dawac soczkow, ale to chodzi o zeby i o cukry zawarte w soczkach.
Ale Paris jeszcze bezzebna, tak wiec nie zaszkodzi...chyba?

Majka śpi od 22.30 do 9 a czasami nawet 10.30 bez pobudek. czyli 10,5 do 12 godzin.
Melanie lepiej już samą wodę daj Paris, soczek nie bardzo na noc ::)

Maks w nocy prawie zawsze soczek ciągnie, taki gęsty morelowy, żeby się zmęczyć i dalej spać. Bo jeść nie chce. A herbatki to całą butlę wypije i nic. Będzie miał dziurawe zęby ale matka czasem sobie pośpi:)

Hmmm....
czemu w liczbie moich wiadomosci jest napisane: leet ?

Czy ktos mi to wytlumaczy??

ja juz posprzatalam czesc chatki. Pokoj goscinny i kuchnia sie blyszcza,ale jak usiadlam z Wami teraz to taki len mnie ogarnal,ze z monitora reka kurz sciaglam  ;D ;D ;D ;D

Antek kima, pogoda ladna hieh....zycie jest Piekne :laugh: ;D

Dzień dobry

U nas Łuki chodzi spać o 18 i budzi się około 5 lub 6 na mleczko i zasypia dalej, tak do 8 lub 9.
Jedzonko do pracy mąż szykuje sobie sam ( 18 skibeczek chleba) ;D ;D

Dzisiaj juz zaliczyliśmy pania doktor i pobioeranie krewki. Ważenie będzie w piatek przy okazji szczepienia. Łukasz śpi a ja nadrabiam czytanie bb.

Ja też uważam że soczek nie jest dobry na noc. Lepiej herbatka lub woda...

a Melanie w Twoim przypadku, to uważam że możesz jeszcze Parisce dawać w nocy mleczko bo ona długo cyckowa była i musi się przestawić. Odzwyczai się i nie będzie sie budziła w nocy. Łukasz przesypia juz około 11 godzin bez mleczka

reklama
własnie ze wzgledu na cukry i cukier. Niezdrowe na ząbki ( nawet takie których jeszcze nie ma) no i zachodzaą fermentacje w żołądeczku po soczkach.

Do góry