reklama
M
Melanie
Gość
może macie racje
może będę dawała herbatki :
może będę dawała herbatki :
herbata dla dorosłych a dla dzieci to sa dwie różne sprawy... a herbatki dla dzieci maja duuuzo różnych fajnych smaków i uwierz Mel, że sa zdrowsze od soków.
Znajomej syn od maleńkości wypijał same Kubusie. Najpierw rozcieńczone a potem juz nie. Mając 3 lata to dziecko zamiast pięknych białych ząbków miało same jak by to nap[isać.... no takie jakby spróchniałe resztki zebów i w dodatku brzydkiego koloru. Własnie od nadmiarów soku. Sok trzeba dawac dziecku ze względu na witaminy, ale z umiarem.
Znajomej syn od maleńkości wypijał same Kubusie. Najpierw rozcieńczone a potem juz nie. Mając 3 lata to dziecko zamiast pięknych białych ząbków miało same jak by to nap[isać.... no takie jakby spróchniałe resztki zebów i w dodatku brzydkiego koloru. Własnie od nadmiarów soku. Sok trzeba dawac dziecku ze względu na witaminy, ale z umiarem.
M
Melanie
Gość
bleeee widziałam kiedys takie kły
izis
Fanka BB :)
Jak ja wam zazdroszczę tych przespanych nocek :
Kuba zawsze marnie spał
budził i budzi się często a od 2 już spiz nami bo nie chce mi sie tyle razy wstawać do niego
był juz okres po koniec grudnia że jak zasnął o 19 to pospał do 3 nawet 4 :
a od jakiegos czasu dosłownie co dwie godziny.....
myślałam że jak zacznę mu podawać kaszkę na noc to cos wskuram ale gdzie tam
może to przez ząbkowanie : ale przeciez inne dzieci tez ząbkuja a nie budzą sie tak często ???
a czy zamiast hebatki mleko z cycka wystarczy? bo przecież gasi pragnienie?
Kuba zawsze marnie spał
budził i budzi się często a od 2 już spiz nami bo nie chce mi sie tyle razy wstawać do niego
był juz okres po koniec grudnia że jak zasnął o 19 to pospał do 3 nawet 4 :
a od jakiegos czasu dosłownie co dwie godziny.....
myślałam że jak zacznę mu podawać kaszkę na noc to cos wskuram ale gdzie tam
może to przez ząbkowanie : ale przeciez inne dzieci tez ząbkuja a nie budzą sie tak często ???
a czy zamiast hebatki mleko z cycka wystarczy? bo przecież gasi pragnienie?
Izis no nie wiem co Ci poradziC... Niektóre dzieciaczki tak maja że budza się w nocy. Musisz uzbroic się w cierpliwość. Jak dorośnie to bedzie lepiej spał.
baasia i niby taki cywilizowany swiat a herbatek dla dzieci nie mają... ja tam chwalę zobie herbaciurki : : :
baasia i niby taki cywilizowany swiat a herbatek dla dzieci nie mają... ja tam chwalę zobie herbaciurki : : :
reklama
niekoniecznieizis pisze:Aniulka to czeka mnie jeszcze jakies trzy lata pewnie :
Ja tez hioppa sobie chwalę ale ostatnio mam z Bobovity i tez sa całkiem niezłe i mają więcej smaków... i chyba są tańsze od Hippa.