reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Mel! no przecie piszę, że wodę chodzi! jakbyś tyle soku bąblowała, to byś się zasłodziła i wogóle. i czyt. Aniulka :laugh: nie obciąża tak żołądka

reklama
herbata dla dorosłych a dla dzieci to sa dwie różne sprawy... a herbatki dla dzieci maja duuuzo różnych fajnych smaków i uwierz Mel, że sa zdrowsze od soków.

Znajomej syn od maleńkości wypijał same Kubusie. Najpierw rozcieńczone a potem juz nie. Mając 3 lata to dziecko zamiast pięknych białych ząbków miało same jak by to nap[isać.... no takie jakby spróchniałe resztki zebów i w dodatku brzydkiego koloru. Własnie od nadmiarów soku. Sok trzeba dawac dziecku ze względu na witaminy, ale z umiarem.

Jak ja wam zazdroszczę tych przespanych nocek ::)
Kuba zawsze marnie spał :p
budził i budzi się często a od 2 już spiz nami bo nie chce mi sie tyle razy wstawać do niego :p
był juz okres po koniec grudnia że jak zasnął o 19 to pospał do 3 nawet 4 ::)
a od jakiegos czasu dosłownie co dwie godziny.....
myślałam że jak zacznę mu podawać kaszkę na noc to cos wskuram ale gdzie tam :p
może to przez ząbkowanie ::) ale przeciez inne dzieci tez ząbkuja a nie budzą sie tak często ???

a czy zamiast hebatki mleko z cycka wystarczy? bo przecież gasi pragnienie?

U nas w Anglii wogole nie ma herbatek dla dzieci- tylko soczki albo woda. Dlaczego? nie wiem ,ale wszyscy sie dziwia jak mowie ,ze w Polsce sa specjalne herbatki dla dzieci- naszczescie mama mi przysyla :)

Izis no nie wiem co Ci poradziC... :( Niektóre dzieciaczki tak maja że budza się w nocy. Musisz uzbroic się w cierpliwość. Jak dorośnie to bedzie lepiej spał. ;)

baasia i niby taki cywilizowany swiat a herbatek dla dzieci nie mają... ja tam chwalę zobie herbaciurki ::) ::) ::)

a no nie maja i jesli chodzi o jedzenie dla dzieci to tez gorszy wybor niz w Polsce (w sumie jedzenie dla doroslych tez lepsze w Polsce)- a ja tez chwale sobie herbatki- daje Nikusiowi te Hippa :)

reklama
Do góry