reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
siwasek pisze:
MELCIA NIE IDZ SPAC, PEWNIE I TAK TAK SZYBKO NIE ZAŚNIESZ ;D ;D ;D ;D
a ja dzis sama męzus ma wychodne :p :p :p
o 22.30 już spałam ;D

Witam Szanowne Panie :)

Dzisiaj na 11 przyjeżdza do nas moja psiapsiółka (mieszka tyko z 4 km od nas )
Przyjeżdza ze swoim prawie rocznym synkiem i idziemy na spacer do lasu - trochę szkoda, że jest odwilż, bo w lesie sie takie bagienko zrobiłio
no ale co tam damy radę :p

basen dzisiaj idzie w odstawkę - pan doktorek kazał ;D

Miłego dnia

p.s u mnie słonko jest sle kulawe ::)

czesc ;D
wczesnie sie wczoraj polozylam, ale niewyspana jestem
to pewnie przez nieciekawa pogode, pada :(
pszczolka ma dobry humor, wiec mam nadzieje jakos przezyc dzien ;D
musze sobie spodnie zwezyc, a tak mi sie nie chce :p
niby to jest powod do zadowolenia, ale pluje sobie w brode, ze za wczesnie je kupilam, a teraz sa za duze ;D

a mój mąż dzisiaj do mnie powiedział:
"Jaka ty chuuuda jesteś "

i nie wiem jak mam to rozumieć ::)
chcie cos ode mnie czy źle na mnie leżą ciuchy ::)

powiem Wam, że moja dieta wcale mnie nie męczy
w ogóle nie czuję się głodna ::)
pewnie dlatego, że już wcale nie karmię i nie mam takiego zapotrzebowania ::)

Wczoraj poćwiczyłam z hantelkami, dzisiaj dalsza część treningu ;D
może w nastepnym tygodniu uda mi się połazić na zajęcia ::)

Dzieńdoobry!!

U mnie szaro buro i ponuro i zimno!!

Kiedy wreszcie przyjdzie wiosna????? Dobrze chociaz że się wyspałam. Łukaszek obudził sie o 6 na mleczko, wypił i zasnał. Spalismy do 9,30 :o :o :o :o :o

Kuba wiedział że mama lubi pospac i cichutko bajki oglądał. ;D ;D ;D

Melanie ale masz fajnie że jesteś chuda :laugh: :laugh: :laugh: ja też chce!!! Coprawda spodnie luźne mi sie robia i maż ostatnio stwierdził że mi na tyłku wiszą, ale fałdki jeszcze mam, i to spore.... ::) ::) ::) a do lata coraz mniej czasu.... tylko pytanie czy ono kiedyś przyjdzie????

Miłego dnia mamuśki :)

na spacerze zmarzlam, zmoklam i wytrzymalam tylko chwilke :(
a przed spacerem zniszczylam spodnie, bo sie zle ukladaja :(
niecierpie przerabiac rzeczy :p

o 15tej na tvnStyle bedzie dzis, jak co tydzien, "A mama tez lekarz"
ktos to wogole oglada?

U mnie też szarawo -burawo.Wygoniłam Jacka na spacer z Hanią i mam troszkę spokoju.Moge nadrobić zaległości na bb..

Ineczka, mojego faceta też nie ma w domu przynajmniej kilka dni w tygodniu ale i tak znajde czas żeby sie na niego pozłościć...
Ten program na tvn style też oglądam, ale oni w kółko puszczają to samo...

Życzę wam miłego weekendu....

reklama
A ja nie oglądam bo nie mam tego programu. Dzieci odstawione do babci a ja się relaksuję przed pójściem do pracy.

Kinek weekend bede miała od poniedziałku ;D

Do góry