reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

hej babolki, u nas infekcja króluje, Majka gila, ja gilam, krzyś gila, tylko Piotrkowy jeszcze się trzyma.
Ratujcie dziewczyny, co robiłyście z zakatarzonymi bąblami, co im podawałyście i jak ustrzec przed zapaleniem oskrzeli...nie mam doświadczenia z takim małym chorym, bo Majka chorowała później...
Please, help !

reklama
my na katar to woda z miodem i cytryną, do nosta sterimar i nasivin

raz pomogło, a raz nie:p

dużo zdrówka Joanko z rodzinką:)

Joanka u nas katar jest nie wielki i wpuszczam tylko sól fizjologiczną ::)
daję 6 kropli cebionu i 2 razy dziennie po pół tabletki CETALERGIN oraz maść rumiankowa pod nosek

krzesełko wkleje na WYPRAWCE :)

czesc ;D
witam wszystkich po lepszej stronie dnia ;D

wlasnie przyjechalismy ze spotkania u dalszej rodziny, same nudy :(
juz dawno tak szybko nie wracalismy do domu ;D

Kangurki
, masz racje cos watek zamiera
dzis niedziela, wiec to normalne ze pustki bywaja, ale ostatnio tak jakos coraz mniej stron piszemy
a co dopiero jak sie zacznie imprezowanie na swierzym powietrzu ::)

dobry wieczór Wrześnióweczki!!

miałyśmy bardzo zajęty weekend dlatego nie było nas tutaj.

dzisiaj byłyśmy pierwszy raz z Rozalcią, u mojej siostry w odwiedzinkach. wszystko było pięknie i cudownie, do czasu aż się zaczęło dymić z nawiewów kominkowych :) była szybka ewakuacja na spacerek.
naszczęście mój Tatulek też by i uratował im chałupę ;) . a chałupa ma się coraz lepiej :) mam kilka fotek to później pokażę.

łeb dalej mnie koszmarnie boli, ale podejrzewam, że to znowu ucho, teraz to już na dobre mam zapalenie kości skroniowej!!!

ja wiem dlaczego wątek zamiera
po 1. dwie największe gaduły nie piszą już tak często - Aniulka i Kociak
po 2. już wiem, że wszystko co tu napisze trafi na gęby w mojej niby rodzince :p
po 3. nasze dzieciaczki sa już bardziej skore do zabaw z nami :)
po 4. nie jest juz tutaj tak jak kiedyś ::)
po 5. z drugiej strony kiedyś tez były takie małe przestoje, a potem ponownie ruszało :)

jak Wam się dzisiaj podobał Taniec z Gwiazdami??

Ineczko, własnie sobie ostatnio myślałam, że jak się ciepło zrobi to już nie będziemy tutaj wisieć, tylko będziemy rozkoszowac się ciepełkiem
jednak jak dzieci pójdą spac, to pewnie będziemy tu wpadały na kontrole co słychać u każdej z nas :)

reklama
Tuniu, nie musisz sobie chyba brac tak bardzo do serca w zwiazku z tematem swojej pracy i opracowywac wszystkiego z autopsji :(
zdrowiej
jakies takie przerazajace te choroby :(

ja ogladalam dzis Taniec z gwiazdami i troche mi sie sukienki nie podobaly, zwlaszcza sukienka prezydentowny i tej tancerki Rozmusa :(
nie ogladalam zbyt pilnie poprzedniej edycji, ale chyba poprzeczka jest coraz wyzej

Melanie a co do wychodzenia na ciepelko to fajnie by bylo miec taki glosowy internet na spacerach, wtedy to bysmy sobie pogadaly ;D

Do góry