reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

nie wiem, co ja wiedzialam o zyciu jak nie bylo Milenki
teraz czlowiek tak sie boi o dziecko jak nie wiem co
o jego zdrowie, bezpieczenstwo, przyszlosc
czasami mnie to paralizuje
Joanko buziaczki dla Ciebie i dzieciaczkow :-* :-* :-*

co do bolow glowy to nie wiem co to znaczy, co prawda czasami mnie cos pobolewa, ale wiem, ze to ma sie nijak do migren
co prawda mdlalam kiedys z bolu ale @

Beatko to pewnie blokuja Ci ulice i trzeba objazdy robic przy takich akcjach filmowych ;D

reklama
Dorwałam wreszcie kompa i mogę popisać.

Joanko ja oczywiście tez jestem z Tobą i Krzysiaczkiem. Wszystko się ułoży a lekarz ma obowiazek operacje przeprowadzic jak należy! obojetnie czy za kase czy za szpitalna wypłatę. Głowa do gory! Będzie dobrze :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ja Melanie nie dogonie pewnie ale dużo mi nie brakuje. I tez juz troche wiadomości wykasowałam ;D ;D

Hej, Aniulka, masz 108 wiadomości, 0 nowych.
Czas zalogowania w sumie: 32 dni, 19 godz. 33 min.
Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty.
Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki.
10 Mar 2006, 18:52:10

Widziałam że odwiedziła nas Kociakowa mama?? Szkoda, że nie napisała co u Martynki.... baaardzo jestem ciekawa jak sobie radzą....

Melanie a jak się miewa Twoja mama?? Może już pisałas ale nie czytałam dokładnie wątku wrzesniowego od czasu jak mnie nie było, więc mozliwe że przegapiłam....

Joanka my też jesteśmy z wami!!! wszystko bedzie ok i dobrze zrobiliscie ze poszliscie prywatnie, ja na waszym miejscu tez bym tak zrobila, przeciez nie bedzieice czekac do czerwca, im Krzys szybciej bedzie po tym lepiej. Zycze duzo siły! I przesyłam wam duzo pozytywnej energii.

Kochane,
a ja dzisiaj ide szybciej spać, bo rano jestem zawsze na siebie wściekła - ciągle sobie obiecuję wyspac się i nie dotrzymuje obietnicy ::) ;D

buziaki :-*

reklama
Do góry