reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie pisze:
ooo dzięki Ineczka ;D

jak będą jeszcze jakieś ciekawe programy, to pisz, bo ja nigdy nie przeglądam programu tv ::)
ja tez niestety nie wiem nigdy co w tv puszczaja, ale mam takich co mi daja cynk, ze cos ciekawego jest ;D

reklama
kurcze
pisałam ze znajomą na gg i wystawiałm aukcje na allegro
myślałam ze uda mi się zobaczyć ten program 1 okiem ale niestety klops !
nic nie wiem :(

o, kurcze :( za pozno przeczytalam

kto widzial - prosba o relacje :)

znowu padam na twarz
dzis probowalam po obiedzie zdrzemnac sie z Arisa, ale niestety nie wylaczylam telefonu i odebieralam 5 razy :( :mad:

ciekawe jak Aniulka w pracy...

Beatka podziwiam Cie... pozycz mi troche tego zapalu
ja juz na nasze mieszkanie patrzec nie moge :p
tak bym chciala zrobic generalny remont ::)

beatka pisze:
dziewczyny to zdajcie relacje z tego programu, bo ja nie mam :(

chciałam Wam powiedzieć , że wiosna idzie, bo od wczoraj latam jak szalona i sprzątam ::) umyłam już okna w kuchni i całą na błysk zrobiłam, zdjęłam dekoracje świąteczne ;) uprałam zasłony, umyłam kwiatki i mało mi!!!!

mnie też takie coś chwyciło - to przez to słonko ;D

hmmm... moze jutro i mnie capnie

Melanie
powtorz prosze, bo nie mam sily szukac, jak sie nazywa ta magiczna sciereczka?

z mikrofibry :)

Kochana Arisko całuję twe piętki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Już pół roczu poznajesz ten piękny ::) świat
a my znamy Ciebie o kilka miesięcy dłużej :)
i bardzo Ciebie kochamy, bo jesteśmy taką wirtualną rodzinką :)
rośnij zdrowo - i nie zmieniaj temperamentu ;) ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ciocia Melcia bardzo lubi charakterne dziewczynki
piątka i buziak od Parisy :-* :-* :-* :-* :-* :-*

girl.JPG

jeeej, jeeeej, az mi sie lezka w oku zakrecila...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ze szczescia!

reklama
Do góry