ja tez niestety nie wiem nigdy co w tv puszczaja, ale mam takich co mi daja cynk, ze cos ciekawego jest ;DMelanie pisze:ooo dzięki Ineczka ;D
jak będą jeszcze jakieś ciekawe programy, to pisz, bo ja nigdy nie przeglądam programu tv :
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez niestety nie wiem nigdy co w tv puszczaja, ale mam takich co mi daja cynk, ze cos ciekawego jest ;DMelanie pisze:ooo dzięki Ineczka ;D
jak będą jeszcze jakieś ciekawe programy, to pisz, bo ja nigdy nie przeglądam programu tv :
beatka pisze:dziewczyny to zdajcie relacje z tego programu, bo ja nie mam
chciałam Wam powiedzieć , że wiosna idzie, bo od wczoraj latam jak szalona i sprzątam : umyłam już okna w kuchni i całą na błysk zrobiłam, zdjęłam dekoracje świąteczne uprałam zasłony, umyłam kwiatki i mało mi!!!!