reklama
Rozalcia śpi, reszta domu też. więc mam idealne warunki do tego żeby się wyspać. a nie mogę zasnąć!!!!
a moja córunia ziewa przez sen ;D bardzo zabawnie to wygląda. niestety też wędruje po łóżeczku na śpiocha oczywiście :laugh:
Kinek, trzymamy z Rozi kciuki za Hanulkę i buziamy!
Gosiczka, ja chyba też z tego powodu nie spię.
a moja córunia ziewa przez sen ;D bardzo zabawnie to wygląda. niestety też wędruje po łóżeczku na śpiocha oczywiście :laugh:
Kinek, trzymamy z Rozi kciuki za Hanulkę i buziamy!
Gosiczka, ja chyba też z tego powodu nie spię.
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Wogóle dzisiaj dzień nieciekawy. Chyba jakieś wiosenne przesilenie mnie dopada. Niby się wyspałam, ale jakaś taka smętna od rana chodzę i nic mi się nie chce. Z kursu zwagarowałam, chata nie posprzątana, w zlewie stos naczyń a mnie depresja dopada.
tunia pisze:grooha1 pisze:
gooha, zatłukę cie, jak cię spotkam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kobieto!!!! tak bez ostrzezenia!!!
chyba wiosenne spotkanie na wrocłwskim rynku beze mnie...
M
Melanie
Gość
grooha
Tunia Gosiczka - teraz jak już jesteśmy mamami, to takie sprawy zostają w nas na długo
czasem przezaża mnie jakie życie jest niesprawiedliwe i jakie kruche
Może to i dziwne co napiszę ale cieszę się, że ten chłopiec juz nigdy nie zostanie skrzywdzony.
Tylko szkoda, że musiał umrzeć, zeby taksię stało
Kinek cmokasy w piętasy dla Hanulkii :-* :-* :-* :-*
pokaż dziewczynie słonko, niech nie choruje, tylko o kreacjach na lato mysli ;D
Moje zdrowie jakby troszkę lepiej, tzn kicham, smarkam ale już mnie tak głowa nie boli i mam chyba troszkę więcej siły jak wczoraj rano :
Pięknie świeci u mnie słońce za oknem, aż mam wrażenie, że na dworze jest ponad 20 stopni.
...w plusie of koz ;D
ale te tygodnie szybko lecą : : :
już 2 tygodnie odstawiam Paris od piersi : - ale o tym gdzie indziej
miłego :-* :-* :-* :-*
Tunia Gosiczka - teraz jak już jesteśmy mamami, to takie sprawy zostają w nas na długo
czasem przezaża mnie jakie życie jest niesprawiedliwe i jakie kruche
Może to i dziwne co napiszę ale cieszę się, że ten chłopiec juz nigdy nie zostanie skrzywdzony.
Tylko szkoda, że musiał umrzeć, zeby taksię stało
Kinek cmokasy w piętasy dla Hanulkii :-* :-* :-* :-*
pokaż dziewczynie słonko, niech nie choruje, tylko o kreacjach na lato mysli ;D
Moje zdrowie jakby troszkę lepiej, tzn kicham, smarkam ale już mnie tak głowa nie boli i mam chyba troszkę więcej siły jak wczoraj rano :
Pięknie świeci u mnie słońce za oknem, aż mam wrażenie, że na dworze jest ponad 20 stopni.
...w plusie of koz ;D
ale te tygodnie szybko lecą : : :
już 2 tygodnie odstawiam Paris od piersi : - ale o tym gdzie indziej
miłego :-* :-* :-* :-*
Groooha, musisz przyjść, takiego widoku mi nie odbierzesz kochana, o nie ! Poza tym , po tobie, Tunia dostania w papcię ;D
Melanie, a co ty myślałąś, że kobieta która wychodzi z domu jak na spacer po to aby urodzić w mig śliczną Rysię, i wrócić jakby nigdy nic po dwóch dniach radosna i gotowa na BB ...może długo i ciężo chorować ?
No chyba żartujesz ;D
Melanie, a co ty myślałąś, że kobieta która wychodzi z domu jak na spacer po to aby urodzić w mig śliczną Rysię, i wrócić jakby nigdy nic po dwóch dniach radosna i gotowa na BB ...może długo i ciężo chorować ?
No chyba żartujesz ;D
izis
Fanka BB :)
czołem
o rany jakie mam zaległości nie do nadrobienia
ale wybaczcie kochane komputerek mi się zchrzanił i pare dni go nie miałam a mąz musiał cały system od nowa stawiać chyba jakis wirus nam sie rozpanoszył
ale oczywiście cały czas o was myślałam aż mąż sie ze mnie śmiał bo płakałam że na bb nie mogę pogadać a jestem oczywiście uzależniona
i chociaż bym chciała napewno nie nadrobię co naskrobałście z braku czasu
postarm sie być chociaz na bieżąco :
chodzę do pracy na 16 a mimo to cały dzień mam zawalony bo muszę wykonac wszystkie czynności które do tej pory wykonywałam przez cały dzień : nie jest lekko
U Buńka wszystko dobrze poza wyżynającymi się zębami
już ładnie siedzi i chyba szykuje sie do raczkowania :
dobra narazie idę chałupę ogarnąć po jak po trzęsieniu ziemi wygląda
o rany jakie mam zaległości nie do nadrobienia
ale wybaczcie kochane komputerek mi się zchrzanił i pare dni go nie miałam a mąz musiał cały system od nowa stawiać chyba jakis wirus nam sie rozpanoszył
ale oczywiście cały czas o was myślałam aż mąż sie ze mnie śmiał bo płakałam że na bb nie mogę pogadać a jestem oczywiście uzależniona
i chociaż bym chciała napewno nie nadrobię co naskrobałście z braku czasu
postarm sie być chociaz na bieżąco :
chodzę do pracy na 16 a mimo to cały dzień mam zawalony bo muszę wykonac wszystkie czynności które do tej pory wykonywałam przez cały dzień : nie jest lekko
U Buńka wszystko dobrze poza wyżynającymi się zębami
już ładnie siedzi i chyba szykuje sie do raczkowania :
dobra narazie idę chałupę ogarnąć po jak po trzęsieniu ziemi wygląda
Izis, kochana, jak dobrze że jesteś, ucałuj Buńka w czóko i daj mu popatrzeć od ciotki na lizaka, za to że tak pięknie się rozwija.
Kinek, twojemu skarbkowi również ślę pełne zdrowia buziole, niech nam słonko dobrzeje szybciorkiem.
Kinek, twojemu skarbkowi również ślę pełne zdrowia buziole, niech nam słonko dobrzeje szybciorkiem.
reklama
O rany, i mnie dopadło gadanie samej ze sobą ... :-[
No to jakie to mamy plany na dzisiaj, słonko zasuwa aż miło, więc wpakuję moje bąble w brand new mesia '88 i pojedziemy na rynek, Uwieeelbiam rynek skąpany w takim słoneczku. :-*
A co wy zrobicie żeby sobie humorek podtrzymać , złociutkie ?
No to jakie to mamy plany na dzisiaj, słonko zasuwa aż miło, więc wpakuję moje bąble w brand new mesia '88 i pojedziemy na rynek, Uwieeelbiam rynek skąpany w takim słoneczku. :-*
A co wy zrobicie żeby sobie humorek podtrzymać , złociutkie ?