reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

A ja spac nie mogę bo mnie cały czas trzepie na myśl o 4-letnim Oskarku co go dzisiaj konkubent matki na śmierc zakatował. Biedne dzieciątko, normalnie nie mogę się uspokoic i przestac o nim myślec.

reklama
Rozalcia śpi, reszta domu też. więc mam idealne warunki do tego żeby się wyspać. a nie mogę zasnąć!!!!
a moja córunia ziewa przez sen ;D bardzo zabawnie to wygląda. niestety też wędruje po łóżeczku na śpiocha oczywiście :laugh:

Kinek, trzymamy z Rozi kciuki za Hanulkę i buziamy!

Gosiczka, ja chyba też z tego powodu nie spię. :(

Wogóle dzisiaj dzień nieciekawy. Chyba jakieś wiosenne przesilenie mnie dopada. Niby się wyspałam, ale jakaś taka smętna od rana chodzę i nic mi się nie chce. Z kursu zwagarowałam, chata nie posprzątana, w zlewie stos naczyń a mnie depresja dopada.

Zmykam, może chociaż gary pomyję i się wykąpię.

DOBRANOC
PCHŁY NA NOC
A KARALUCHY POD PODUCHY

kolorowych snów Wam życzę ;D

grooha :D :D :D

Tunia Gosiczka
- teraz jak już jesteśmy mamami, to takie sprawy zostają w nas na długo :(
czasem przezaża mnie jakie życie jest niesprawiedliwe i jakie kruche :(
Może to i dziwne co napiszę ale cieszę się, że ten chłopiec juz nigdy nie zostanie skrzywdzony.
Tylko szkoda, że musiał umrzeć, zeby taksię stało :( :( :( :( :( :( :(

Kinek
cmokasy w piętasy dla Hanulkii :-* :-* :-* :-*
pokaż dziewczynie słonko, niech nie choruje, tylko o kreacjach na lato mysli ;D

Moje zdrowie jakby troszkę lepiej, tzn kicham, smarkam ale już mnie tak głowa nie boli i mam chyba troszkę więcej siły jak wczoraj rano ::)

Pięknie świeci u mnie słońce za oknem, aż mam wrażenie, że na dworze jest ponad 20 stopni. :p
...w plusie of koz ;D

ale te tygodnie szybko lecą ::) ::) ::)
już 2 tygodnie odstawiam Paris od piersi ::) - ale o tym gdzie indziej :)

miłego :-* :-* :-* :-*

Groooha, musisz przyjść, takiego widoku mi nie odbierzesz kochana, o nie ! Poza tym , po tobie, Tunia dostania w papcię ;D

Melanie, a co ty myślałąś, że kobieta która wychodzi z domu jak na spacer po to aby urodzić w mig śliczną Rysię, i wrócić jakby nigdy nic po dwóch dniach radosna i gotowa na BB ...może długo i ciężo chorować ?
No chyba żartujesz ;D ;)

czołem :)
o rany jakie mam zaległości nie do nadrobienia :(
ale wybaczcie kochane komputerek mi się zchrzanił i pare dni go nie miałam a mąz musiał cały system od nowa stawiać chyba jakis wirus nam sie rozpanoszył :(

ale oczywiście cały czas o was myślałam aż mąż sie ze mnie śmiał bo płakałam że na bb nie mogę pogadać a jestem oczywiście uzależniona ;)

i chociaż bym chciała napewno nie nadrobię co naskrobałście z braku czasu :(
postarm sie być chociaz na bieżąco ::)
chodzę do pracy na 16 a mimo to cały dzień mam zawalony bo muszę wykonac wszystkie czynności które do tej pory wykonywałam przez cały dzień ::) nie jest lekko :p
U Buńka wszystko dobrze poza wyżynającymi się zębami :p
już ładnie siedzi i chyba szykuje sie do raczkowania ::)
dobra narazie idę chałupę ogarnąć po jak po trzęsieniu ziemi wygląda ;)

Izis, kochana, jak dobrze że jesteś, ucałuj Buńka w czóko i daj mu popatrzeć od ciotki na lizaka, za to że tak pięknie się rozwija.

Kinek, twojemu skarbkowi również ślę pełne zdrowia buziole, niech nam słonko dobrzeje szybciorkiem.

reklama
O rany, i mnie dopadło gadanie samej ze sobą ... :-[

No to jakie to mamy plany na dzisiaj, słonko zasuwa aż miło, więc wpakuję moje bąble w brand new mesia '88 i pojedziemy na rynek, Uwieeelbiam rynek skąpany w takim słoneczku. :) :-* :)

A co wy zrobicie żeby sobie humorek podtrzymać , złociutkie ?

Do góry