reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzien dooobryyyy!
bo musi taki byc, skoro tak pieknie sloneczko grzeje ;)

Kinek mnooostwo zdroweczka dla Hanusi i duze buziaki! :)

Izis juz za chwilke Kubasnemu wyjda zebole i oboje odczujecie ulge, do nastepnych ;)

Melanie
ja wiedzialam, ze sie nie dasz chorobie, a angina to dla Ciebie pryszcz ;)
niemniej jednak zycze Ci zdrowka! :D

nic wiecej nie zdaze napisac, mam wysylke
a w dodatku dzis na rehabilitacje jedziemy ::)
jak wrocimy to sie zamelduje :-*

reklama
Dzieńdoberek! :laugh:

Pięęęęęęęęęęęęęękne słoneczko! Już mam wysprzątane, Łukaszek kima więc myk na bb ;)

Pozdrawiam wszystkie duże i małe choruszki. Zdrowieć mi tu szybko! Bo wiosna idzie!! O0 O0 O0 O0 O0

Moje plany na dzisiaj sa niezbyt przyjemne niestety... odbieram Kube z przedszkola i zaliczamy z chłopakami spacerek, potem zjadamy obiadek i odstawiam maluchu do babci, bo dzisiaj nocka w pracy :( :( :( :(

No ale póki co bardzo cieszę się ze słoneczka, więc jakos to będzie ;)

Miłego dzionku mamuśki i szkrabuśki :-*

dziendoberek Kobietki ;D
pozdrawiam wszystkie zdrowiejace istotki ;D
jest wiosna za oknem, trzeba ja przywitac ;D

Aniulka zycze Ci zeby czas w pracy szybko minal i nastal upragniony wypoczynek ;D
Joanka, ja tez ide dla podtrzymania humorku ide spacerowac na tzw.Paniage (deptak dla Panow ;) )
zameldowalysmy sie dzis na cwiczeniach i od dzisiaj robimy z Milenka "taczki" :D
nie wiem jak to jest, ze jak trzeba to dziecko przed rehabilitantka powaznieje i nic nie chce sie bawic ??

od tygodnia nie ogladalam z wyboru telewizji, zwisalo mi co sie dzieje na swiecie i wogole
bardzo mi bylo to potrzebne,
niestety wczoraj wlaczylam wiadomosci :( coraz gorzej z ludzmi sie dzieje :(
i jeszcze te wszystkie wypadki losowe przez brak wyobrazni i zaniedbania doroslych :( okropienstwo :(

Joanka pisze:
Melanie, a co ty myślałąś, że kobieta która wychodzi z domu jak na spacer po to aby urodzić w mig śliczną Rysię, i wrócić jakby nigdy nic po dwóch dniach radosna i gotowa na BB ...może długo i ciężo chorować ?
No chyba żartujesz ;D ;)
:D :D :D :D :D
:-* :-* :-* :-* :-* :-*

Blanusku no jeszcze nie mówię hop, bo zdrowiutka nie jestem :p ale nie jest gorzej ::) :)

Ja byłam dzisiaj na spacerku z córeczką wyjątkowo wcześnie, bo o 10.30 i tak pięknie wystawiłam dziecko na słonko, że spało 2 godziny :o
pewnie spałaby dłużej ale juz mi się nudziło i zabrałam ją do domu ::)
Później skoczyłam do lumpa i kupiłam co nieco Parisce :)

teraz odpoczywam w domu i czekam na obiadek, który przywiezie nam dzisiaj mój tata - z takiego baru, gdzie małżeństwo robi pyszne domowe obiadki :)

Aniulka pamietaj, że my wszystkie jesteśmy z Tobą w tej pracy :-*

Dziękuję wszystkim , za słowa pociechy...

Hanulka już czuje się lepiej, bogu dzięki :)Ma jeszcze chrypkę i katar ale jestem pewna, że obędzie się bez antybiotyku ;D

Kochane wrześnióweczki! Na Was zawsze można liczyć.... od razu mi lepiej jak wiem ze jesteście i czasem myslicie o bidnej kolezance harującej całą nockę ;) :) :) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ooo dzięki Ineczka ;D

jak będą jeszcze jakieś ciekawe programy, to pisz, bo ja nigdy nie przeglądam programu tv ::)

dziewczyny to zdajcie relacje z tego programu, bo ja nie mam :(

chciałam Wam powiedzieć , że wiosna idzie, bo od wczoraj latam jak szalona i sprzątam ::) umyłam już okna w kuchni i całą na błysk zrobiłam, zdjęłam dekoracje świąteczne ;) uprałam zasłony, umyłam kwiatki i mało mi!!!!

reklama
Do góry