reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Tuniu, to pewnie ze smarowaniem buźki oilatum jest tak samo. też skóra może się przyzwyczaić. będę musiała wymyślić inny krem dla Kamy.
mam bambino, ale krostki po nim dostała :p

reklama
super Beatko,że się dobrze bawiłaś :)

a faceci, kiedy nie siedzą za kierownicą, to już tak mają. ja też słyszę wtedy różne, dziwne rzeczy, najczęściej: hamuj!!! ;D

;D ;D ;D nie, ja to słyszę np, że zamiast zwolnić przyspieszyłam, a on akurat patrzył na nazwę ulicy na budynku ::) bo szukaliśmy adresu koleżanki. i takie pierdoły. a że już miał w czubie i jak staliśmy na światłach to nie mół przeczytać nazwy ronda to nic ;)

moniu krem mustela do twarzy kup Kamie! 30 zł ale wydajny, ślicznie pachnie i wogóle fajny jest

moniu, no właśnie u nas też po bambino czerwone kropki, narazie dalej oilatum. chociaż kilka dni niczym nie smarowałam i buźka była super. nawilżona i mięciutka.może nie potrzebuje kosmetyków.

my smarujemy wszystko mleczkiem nivea, a myjemy się w Johnsonie, czasem też w oilatum, a na wszystkie zaczerwinienia na skórece mleczko nivea dla nas najlepsze, z wyjątkiem pupy - tam krem na odparzenia nivea

mustela bebe face - tak, Beatko? kupimy :)

Tuniu, jak jeden dzień Kamie buźki nie posmaruję, to skórka jej wysycha na pieprz :(. po mamusi to ma ;)

Witajcie

próbuje napisać tego posta od godziny 12ej ale coś mi nie idzie...

musze Wam sie pochwalić, bo chyba przełom w mojej rodzinie nastąpił ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

..no wiec jak już wiecie moja siostra w niedziele wielkanocną bierze slub, no i przyjedzie cała moja rodzinka (8 godzina jazdy pociągiem do Wrocławia), a że nie mogą przyjechać w niedziele, to przyjadą w sobote i by musieli spędzić świeta w hotelu, no i moja Teściowa (chociaz pewnie jest to dla Niej trudne, bo ww sumie dla Niej to sa obcy ludzie) zaproponowała mi zebym zaprosiał moja rodzinę na śniadanie wielkanocne, normalnie w szoku byłam ale bardzo się ucieszyłąm bo jest to dla mnie bardzo ważne, bo swojej rodzinki to już ponad rok nie widziałam (a mój maż jeszcze nikogo z mojej rodziny nie zna, no oprócz mojej Mamy i siostry), już nie mogę sie doczekać Świąt.

jak tak pomyśle to teraz gdy się poukładało, i jakoś tak jest lepiej to moja rodzinka jest fajna ;) mimo ze każdy ma jakieś swoje schizy to jest ok ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D trzeba było się tylko dotrzeć ;) ;)

tak moniu , ja tu zamówiłam
http://www.mamadama.pl/krem-nawilza....html?osCsid=eb36829addc7aa79145ec20c6c9d4925
bo nie wszędzie można dostać, najczęściej w aptekach :) i na mróz też mam musteli. myślałam o szamponie, ale ceny to oni mają zawrotne ::) żabojady
oooo, nawet 40 ten kremik :o

Luleczko fajnie by było jakby się Wam wszystko poukładało, zawsze lepiej jak się ma rodzinę w komplecie i można liczyć na nich. chociaż na część ;)

Luleczka wielkie brawa dla pojednania się rodzinek :)

Beatka wyobraziłam sobie jak prowadzisz samochód z lekko upojonym mężem na siedzeniu obok, który zżędzi jak stara baba ;D i mi się wesoło zrobiło :D

u mnie śnieg nie pada ale leży i dupka mi zmarzła na godzinnym specerku, z którego właśnie wróciłyśmy :)

reklama
beatka pisze:
tak moniu , ja tu zamówiłam
http://www.mamadama.pl/krem-nawilza....html?osCsid=eb36829addc7aa79145ec20c6c9d4925
bo nie wszędzie można dostać, najczęściej w aptekach  :) i na mróz też mam musteli. myślałam o szamponie, ale ceny to oni mają zawrotne  ::) żabojady
oooo, nawet 40 ten kremik  :o

Luleczko fajnie by było jakby się Wam wszystko poukładało, zawsze lepiej jak się ma rodzinę w komplecie i można liczyć na nich. chociaż na część  ;)

Droga firma ale tez bardzo polecam.
Ja uzywalam w czasie ciazy krem na rozstepy Mustelii i jest rewelacja.
I ponoc tylko w aptekach mozna kupic.
A kremik tez swoje kosztowal... :mad: jakies 75zl :mad:
Ale warto bylo bo nic nimam na brzuchu, ani nogach ;D

Do góry