reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Tuniu, gratuluję, ja też już jestem po drugiej stronie  ;D

Melanie, wyglądasz przepięknie, jesteś prawdziwym uosobieniem nadchodzącej wiosenki. Dziewczyny bierzmy przykład i róbmy się na bóśtwa !  ;D :laugh: :laugh: ja zaczynam już teraz i dlatego buziam was( fajne to było Tuniu ) w czółka i spadam na rehabilitację duszy.

reklama
a skoro tak wesoło, to jeszcze doładuję wrażeń, kochane mamusie wrześniowe, od dzisiaj światłom w samochodach naszych niezastąpionych mówimy NIE ! hurrraaaa
(dotczy dnia ;D, w nocy siedzimy na BB!)

Tuniu, teraz porównują c nasze suwaczi widzę o ile kokładnie Rozi jest starsza od Krzycha, albo o ile wcześniej ubiegłaś mnie w naszym wrześnoiwym maratonie, albo o ile czasu pokonałam cie w staraniach o najmłodszego wrześniaka ;D 20 godzin,...coś tam, a o której dokładnie mała się pięknie " wydarła" ?

czesc Babeczki ;D
slonka u mnie mniej niz wczoraj, ale wazne ze jasno jest ;D
Milenka w dobrym humorze, wiec cos tam w domku porobie ;D

Joanka pisze:
... i spadam na rehabilitację duszy.
Joanka, nie badz taka i pochwal sie, gdzie lewitujesz ;D

Dzien Dobry

Widze, ze jednak impreza ostatkowa sie nie odbyla ???

Wczoraj maz zrobil mi grzanca z wina i niestety szybko po nim odpadlam....ale dlatego ze brzuch zaczal bolec :p

Pogoda pikna, i tak sie zatanawiam....moze Antka wyciagne dzis na dwor ???

Cześć !!!
Ni było mnie przez dwa dni, ale mam do nadrobienia :) Byliśmy wczoraj całą rodzinką na obronie pracy mgr mojego męża i obronił się!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Bardzo się z tego cieszę !! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Potem nas teściowa na obiadek zaprosiła :) Po powrocie do domku nie miałam siły wejść już na kompa. Nocka minęła nam fajnie niunia obudziła się o 5 na jedzonko i spała z nami do 8 i potem pobudziła nas swoim śmiechem ;D ;D ;D ;D ;D i jesteśmy na nogach od ranka :) Pogoda u nas dziś ładna słonko świeci ;) pójdziemy potem na spacerek. Mąż pojechał do pracki, Sandrusia śpi to mogę wreszcie nadrobić zaległości w czytaniu :) Będę później moje drogie. Miłego dnia Wam życzę :) :) :) papatki

Dzień dobry :)

Ty, Joanka, nie denerwuj mnie takimi widoczkami :mad: ;)
Ja zimy nie nawidzę, a u nas ciągle śnieg leży :p A Ty mi tu podstawiasz pod nos wiosnę i zieleń i drażnisz mnie :mad:

To był żart oczywiście ;D

Wczorajsze ostatki... Odsypiałam zarwane przez Kamę noce. Dziecko obudziło się raz o 22.30 i spało jak anioł do 5 rano a mamuśka i tatuś się wyspali ;D ;D ;D

Dziś idziemy na kontrolę bioderek. Zobaczymy, co ortopeda powie... :)

Co do kąpania, to my w oilatum - też chcę zrezygnować, ale się boję, bo denerwuje mnie jak Kamie coś wyskakuje i nie chcę sie denerwować, więc pewnie jeszcze pokąpiemy w nim trochę :)
Wloski w mydle bambino
Po kąpieli ciałka nie smaruję niczym, buzię -oilatum sot - krem oczywiscie ;), pupcia-sudocrem, paszki - sudocrem :)

hello babeczki!
wróciliśmy ok.22 do domku, było całkiem przyjemnie u teściów :)
ale jako że ja prowadziłam to się pokłóciliśmy z mężem, on zawsze po alkoholu widzi jakieś dziwne rzeczy które ja niby robię za kierownicą, a ja jako świeży kierowca (tzn. już 4 lata mam prawko, ale mało jeżdżę) wkurzam się maksymalnie jak się czepia o coś czego nie zrobiłam :p

Majkę kąpałam w oilatum, ale skończyło się ponad tydzień temu i nie ma kto kupić :laugh: więc mydło bambino poszło w ruch, a do włosków zakupię szampon chyba, bo po mydle są niefajne. a ciałko smarujemy albo balsamem albo kremem nivea baby, do pupy jedyny i najlepszy alantan plus krem, chba że się odparzy to sudocrem. a do buzi mustela bebe face krem - polecam

jeśli chodzi o pogodę, to ja już wolę zimę niż tą breję i niby ciepło a naprawdę zimno ::)

idę zgłębiać tajniki nowej kamery ;D ;D ;D
cu later

reklama
Joanka pisze:
Tuniu, teraz porównują c nasze suwaczi widzę o ile kokładnie Rozi jest starsza od Krzycha, albo o ile wcześniej ubiegłaś mnie w naszym wrześnoiwym maratonie, albo o ile czasu pokonałam cie w staraniach o najmłodszego wrześniaka ;D 20 godzin,...coś tam, a o której dokładnie mała się pięknie " wydarła" ?

Joanko, Rozi zaczęła miauczeć dokładnie o 13.10!

u mnie dla odmiany.... sypie śnieg!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja kąpałam Rozi tylko w oilatum przez 3miesiące, teraz zamiennie z mydłem bambino. dermatolog mówiła mi, żeby nie kąpać dziecka zbyt długo w oilatum, bo skóra za bardzo się przywyczai i jakieś problemy mogą się później pojawić.

Do góry