reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Paris też pływa w Oilatum - ale jak rozlewa wodę ostatnio :o
potem kremik bambino i na buźkę też bambino - pod paszkami antyperspirant ;D
żartowałam of koz ;D pod paszkami czasem zrobie bepantenem - tym co miałam na poranione sutki :p moje sutki ;D
pod paszkami muszę czasem jej posmarować, bo robią się odparzenia :(

reklama
haloooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SłYSZAłAM, żE TU MIALABYC IMPREZA OSTATKOWA!!!!!!!!!!!!!!!! Ups, TEN CAPS jakoś tak mi się włączył ;D ;D ;D

ja jestem po bronku i jest wesoło!!!!!!!!!!

jednak nie odpuszę ! konwersacja z samą sobą to niezbyt interesujące zajęcie tym bardziej z taką wariatką jak ta druga która siedzi we mnie. bo jak ogólnie wiadomo mam schizofrenię, ale w tym tygodniu z maniakalno-depresyjnej zmieniła się na paranoidalną. i wiecie co Wam powiem ??? bardzo mi z tą schizą dobrze ;D

a tak naprawdę idę grzecznie spać i buziam Was wszystkie na dobranoc!!!!!!!!!!! Niech Wam się przyśnią aniołki!!!!!!!!!!!!!!!!

laba nakt! good night! guten nacht! bonne nuit! hyvaa yotta!!!!

oczywiście nie zapomnę wychwalić naszego guru przed snem!!!!!!!

:D :D :D

Tunia ale sobie poimprezowałaś :D
szkoda, że mnie już nie było - ja wczoraj obaliłam 2 lampy Erneta & Julia Gallo i padłam jak kawka :p

Dzisiaj o 6.30 pobódka :o
wczoraj Rysia dostała dynię z ziemniaczkami i od rana dziwne aromaty się w domu unosiły :p

Tunia czy Ty już masz wszytskie egzaminy IN PLUS ?

dzień dobry!!!

Melanie, już po wszystkich, tylko czekam wyniki z tego ostatniego, jak narazie wygrywałam ;D

reklama
Witajcie kochane w marcu, wiosna puka nam do okien, już wkrótce będzie tak :

parkprzypalacuwrogaliniek007wp.jpg

MIłego SŁONECZNEGO dnia  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Do góry