reklama
Dziękuję dziewczyny za porady kąpielowe.Na początek spróbuję może Nivea z oliwką..Trochę się zdziwiłam jak przeczytałam, że kremujecie buziulki codziennie po kąpieli.Ja kremuję tylko wtedy jak wychodzimy na spacer, a wieczorna toaleta to przemycie bużki solą fizjologiczną.Krem oilatum posiadam ale boję się użyć, bo raz posmarowałam sobie twarz i pojawiło się uczulenie, mimo że do alergików nie należę.
Kusi mnie ten kremik Mustela...
Kusi mnie ten kremik Mustela...
A tak w ogóle to jestem cała w skowronkach, bo Jacenty wraca ze Szczecina już dzisiaj...i kupił na jutrzejszy obiad pongę.Nigdy takiej rybki nie przyrządzałam, więc jeśli macie jakieś pyszne i orginalne pomysły to będę wdzięczna
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Witam Was po raz drugi dzisiaj!!!
Dopiero skonczylam czytac zaleglosci z dwoch dni, duzo sie tego nazbieralo
Ale nieprzyjemny temat sie wkradl do nas, nie bede komentowac bo po co znow psuc sobie humorki ;D
Bylam dzis na dworku, patrzac z okna w cieplym mieszkanku wydawalo mi sie, ze jest fajnie, a jka sie pozbieralysmy i wyszlysmy na zewnatrz to bbrrrr zimno bylo i slonce zaszlo i po prawie godzince zwialysmy do domku bo mama zmarzla ;P ;P a corcia cala cieplutka byla hihi
Ja od urodzenia uzywam Jonsons Baby i bardzo zadowolona jestem ;D
Do wanienki: Plyn do kapieli i plyn do mycia (duze butle i starczaja mi na okolo3 miesiace ;D ;D)
Po kapsaniu: Oliwka lub puder na cale cialko
Do pupci mam suuupeerrr masc robiona w aptece (dostaje od sasiadki pielegniarki ;D ;D ;D) ale niestety nie znam skladu bo apteka nie che zdradzic ;P ;P
Do buzi i raczek (raczki byly cale w chrostkach bo niunia sssala i memlala w buziunce i podobno od sliny, ale po tych masciach zeszlo) Alantan plus i Lipobase na zmiane stosuje no i mam krem jonsons ze slonikiem
Rozstepow tez cale szcesie nie mam nigdzie ;D a uzywalam tylko przez cala ciaze oliwke w zelu jonsons baby ;D
Dopiero skonczylam czytac zaleglosci z dwoch dni, duzo sie tego nazbieralo
Ale nieprzyjemny temat sie wkradl do nas, nie bede komentowac bo po co znow psuc sobie humorki ;D
Bylam dzis na dworku, patrzac z okna w cieplym mieszkanku wydawalo mi sie, ze jest fajnie, a jka sie pozbieralysmy i wyszlysmy na zewnatrz to bbrrrr zimno bylo i slonce zaszlo i po prawie godzince zwialysmy do domku bo mama zmarzla ;P ;P a corcia cala cieplutka byla hihi
kinek pisze:Dziewczyny w czym kąpiecie swoje maluchy.Ja do tej pory w oilatum, ale zamierzam zrezygnować, bo trochę ta impreza za droga a Hanka póki co żadnych alergii nie ma.Które płyny sa najfajniejsze
Ja od urodzenia uzywam Jonsons Baby i bardzo zadowolona jestem ;D
Do wanienki: Plyn do kapieli i plyn do mycia (duze butle i starczaja mi na okolo3 miesiace ;D ;D)
Po kapsaniu: Oliwka lub puder na cale cialko
Do pupci mam suuupeerrr masc robiona w aptece (dostaje od sasiadki pielegniarki ;D ;D ;D) ale niestety nie znam skladu bo apteka nie che zdradzic ;P ;P
Do buzi i raczek (raczki byly cale w chrostkach bo niunia sssala i memlala w buziunce i podobno od sliny, ale po tych masciach zeszlo) Alantan plus i Lipobase na zmiane stosuje no i mam krem jonsons ze slonikiem
Rozstepow tez cale szcesie nie mam nigdzie ;D a uzywalam tylko przez cala ciaze oliwke w zelu jonsons baby ;D
M
Melanie
Gość
kinek pisze:A tak w ogóle to jestem cała w skowronkach, bo Jacenty wraca ze Szczecina już dzisiaj...i kupił na jutrzejszy obiad pongę.Nigdy takiej rybki nie przyrządzałam, więc jeśli macie jakieś pyszne i orginalne pomysły to będę wdzięczna
pAngę
proponuję obtoczyć w jajku wymieszanym z vegetą potem tradycyjnie w bułce tartej i na patelkę ;D
jak się już bedzie smażyło na ostatniej stronie to zalać tą resztą jajka z vegetą
szybko i smacznie
smacznego
ps. tylko nie sol już tej rybci
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
a ja pange smaruje oliwa obtaczam w czosnku posypuje leciutko vegetą zawijam w folie aluminiową (do pieczenia) i wkładam do piekarnika, i na około 25 minut, na sam koniec pieczenia delikatnie odkrywam folie, zeby się rybka trochę przypiekła, dla mnie jest super (szczególnie jak ktoś nie moiże jesć smażonego)
Pewnie Natalka ładniej śpiewała niż ksiadz
Winia pisze:Witam
Dość długo mnie tu nie było. Jakoś czasu mi na wszystko brakuje. W niedzielę wygoniłyśmy szatana...mała ślicznie się zachowywała w kościele...ale chciała koniecznie z księdzem śpiewać.
Pewnie Natalka ładniej śpiewała niż ksiadz
anineczka
królowa mrówek :P
Dobra wiadomosc ;D
Mozna zagladac w profile ;D ;D
Odblokowali
Mozna zagladac w profile ;D ;D
Odblokowali
reklama
kangurki
Fan(ka)
eh kobity gdzie jestescie???
oglądałam fakty-straszna tragedia 6 dzieciaków zginęło w pożarze...
co za porypany świat
mój mężczyzna rozmawia do siebie na macie edukacyjnej, dałam mu dziś parę łyków kakao bo mi kubek zżerał jak piłam mam nadzieję że jutro nie obudzi się jako człowiek wysypka
a mąż dzwonił że jednak wraca w sobote-kiszka-mieliśmy wyjechać a tu NIC!!!
zła jestem, kupiłam sobie 3 piwa, będę dziś dobrze spała mam jeszcze butelkę martini otwartą
oglądałam fakty-straszna tragedia 6 dzieciaków zginęło w pożarze...
co za porypany świat
mój mężczyzna rozmawia do siebie na macie edukacyjnej, dałam mu dziś parę łyków kakao bo mi kubek zżerał jak piłam mam nadzieję że jutro nie obudzi się jako człowiek wysypka
a mąż dzwonił że jednak wraca w sobote-kiszka-mieliśmy wyjechać a tu NIC!!!
zła jestem, kupiłam sobie 3 piwa, będę dziś dobrze spała mam jeszcze butelkę martini otwartą