reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
pa cieniasku :-* :-* :-*

acha

nie pochwaliłam się, że jutro lece do fryzjera ;D
...tylko po co??? jak ja nigdzie nie wychodzę :p ::) :D

Dzień Dobry :)

Aferka goni aferkę :p. Nie jest fajnie...

Ale pogoda fajna :), choć mroźna ;). Słoneczko - cud 8). Może nawet jakąś fotę strzelę i wam pokażę :)

Nocka była straszna. Co się dzieje z Kamilą? :( Pobudki na smoka o 23.00, 23.10, 3.20, 4.00, 4.35, 5.00 i dalej do 5.30 był płacz nieutulony. Jestem padnięta. Żeby choć w dzień spała...

ze snem zeszła z 13 godz do 10. :(

Czy to zęby? W nocy żel pomógł na 20 min. :p

Kupy też papkowate, luźne...

Teraz zasnęła o 8 i juz się obudziła ::)

lece na 10 do fryca :)

U mnie narazie słonka brak ale nie ma wiatru i nie pada.

Miłego dnia :)

kurcz. monia mnie ubiegła
a myślałam, że dzisiaj będe pierwsza :p

Monia
na pocieszenie napiszę Tobie,że wczoraj szłam spać koło 2 a o 7 miieliśmy permanentną pobudkę :p - 2 razy wstawałam karmić.
mam piach w oczach i boli mnie głowa :p

i syn woła :laugh:

po kolejnej owocnej nocy chyba się dziś zahibernujemy z Maksem na cały dzień:)

spaliśmy z 3 godziny:)

ale się wczoraj tutaj działo...gdyby nie to że poszłam spać z kurami ;P tj. o 20 to bym się chociaż pośmiała wieczorkiem

reklama
Do góry