reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

O kurcze
Aniulka dobra jestes :)
Ja to bym zjadla knedle ze sliwkami :) ;D ;D ;D ;D
Dzisiaj sie truskawkami napchalam i mnie chyba brzuch bedzie bolal ::)

reklama
bardzo ciążowa mieszanka

Ja jakos nie mieszam, znajomi mnie pytają czy mam różne dziwne smaki albo czy wperdzielam ogórki kiszone
a ja nie mam takich zachcianek

no a ja mam i z Kubą też wypijałam wodę od ogórów. Ogórki też jem ale mniej. W rtej ciąży dołączył dżem i powidła

No i też jadłam dzisiaj truskawki i całą ćwiartkę arbuza. Nie zostawiłam dla nikogo! Ale jestem wredna nie?

nie prawda
nie jestes wredna tylko w ciazy :)

a ja normalnie tzn przed ciążą, to wypijam jak wariatka wode po papryce jaką zaprawia moja babcia
mmmm... az teraz mi slina leci

albo prawie codziennie robie sobie ogórki z wodą z octem i cukrem
czasem dodaje trochę smietany i koperek

ale tak robiłam wczesniej i teraz też, więc to nie jest typowo ciążowa zachcianka

reklama
Aniulka - świerze ogórki z solą i pieprzem
do tego kubek wody z 4 łżeczkami cukru
i około 2 łyżeczki octu ;D
to podstawowa wersja

a można doaać sałate, śmietane ale nie za dużo ;) koperek - tego daje duzo, bo uwielbiam ostatnio

Do góry