reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
No Kociak, na drugie czeka się ze spokojem a pierwsze to wielka niewiadoma. Chociaż drugie też.....

Cały czas magluje to zdjęcie i mi nie wychodzi. Zamiast mniejsze robię większe. Już nic z tego nie rozumiem...

już skupiam się teraz na rozmowie. Zdjęcie jest jakie jest i ja też jestem jaka jestem i już nic na to nie poradzę.

A co do drugiej ciązy , to każda jest inna i każdą przeżywa się inaczej. Ja tak mam ale też niecierpliwie czekam jakie to dzieciątko będzie..... Mam może trochę więcej doświadczenia niż pierworódki i na niektóre etapy czekam cierpliwiej ale chyba też mam więcej wątpliwości... co do ciąży, porodu, wychowania....trochę już wiem czym to pachnie.... no i nie ukrywam że mam troszeczkę stracha czy dam radę z dwójką dzieci

Aniulka co ty sie tak tego zdjecia czepiasz jest ok :)

Co do dzieci to ja sie boje jak narazie wychowam to jedno ::) ::) a co dopiero wieksza jakas gromadke ;) ;) :) :)

Nie taki djabeł straszny jak go malują! Dasz radę! Jak urodzisz to instynktownie będziesz wiedziała czego chce Twój dzidziuś. Aż się będą dziwić skąd Ty to wszystko wiesz.... Mamy już tak mają. Ja bardziej boję się reakcji Kuby na rodzeństwo. Niby wie że będzie brat, nie może się doczekac, wciąż zadaje pytania, ale jak to będzie jak mały pojawi się w domu? Do tej pory wszystko było dla Kubulka a teraz się zmieni.... ;)

Napewno Kuba bedzie zazdrosny o brata :) dopiero sie zacznie klutnia o zabawki jak maly dorosnie Pozniej o komputer :)

reklama
Do góry