reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Wiecie co dziewczyny ja to hcyab zaraz zmykam Bo mi juz malenstow daje popalic kopac zaczelo juz dosyc mocno  ::)

reklama
to idź spać malutka
bo ci dziure zrobi i dopiero będzie bieda :(

moja mnie tez kopie czyli co?? trzeba iść ??

no a ja raczek ale z początku lipca. Macie dobrzeże was kopie. A mój juz siedzi cicho od dwóch dni i prawie nie czuję . Jutro idę do lekarza to zobaczymy co się tam dzieje. Ja też zmykam bo rano do przedszkola. pa pa

dzieki wam wszystkim za tak miłe przyjecie wy mnie jescze nie znacie ale ja chyba juz zdązyłam was poznac bo obserwuje juz to forum od jakies 2 tyg MARTA 3X dziekuje Marcie 3x za instrukcje co do suwaczka zaraz bede prubowac napiszcze mi jeszce o którj gdzies tak godzinie mozna spotkac was na forum ja mam cały czas wolny i czasami siedze w domku i sie nudze ale od wczoraj zaczełam mojej dzici czytac baje pozdrawiam :)całuski

Witaj Gabi. Z nami to tak różnie. Trudno wyczuc. Zaglądaj co jakiś czas bo praktycznie przez cały dień ktoś coś pisze. Ale fajnie gada się wieczorem ( jak już pewnie zauważyłaś) bo wtedy jest czas i nigdzie nie trzeba pędzić.

Miłego dnia wszystkim BABKOM życzę! :D :D U mnie nieśmiało przebija sie słoneczko, więc jest szansa na ładny dzień :laugh: :laugh:

Hej Gabi, hej Aniulka!
dziś mam wizytę u lekarza,trochę się niepokoję!jakoś dziwnie się czuję,
odebrałam dziś wyniki,morfologię mam dziadowską,mimo materny.
muszę czekać do 16na wizytę. pozdrawiam

witam

ja równiez mam wizyte na dzisiaj i bede miała wynik z testu na obciązenie glukozy i strasznie sie boje bo chyba mam wszystkie objawy cukrzycy ciążowej

napiszcze mi ile wasza dzidzia wazyła na ostatnim usg bo moj Mikołaj ważył 390gr i lekarz powiedział ze to bardzo duzo a w gazetach przeczytałam ze na 20 tyd ciąży dziecko waży przeważnie 250-280gr a jak jest u was napiszcze prosze bo sie naprawde martwie

reklama
a i jeszce jedno czyv wasze szkraby tez sa tak bardzo ruchliwe bo moje to 24h cały czas daje mi popalic i to czasami całkiem mocno niwiem dlaczego ale to tez mnie martwi

Do góry