reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

o komputer już są wojny. Jakby mógł to by od niego nie odchodził. Nawet na spacer mam problemy, żeby go wyciągnąć.

reklama
Hm u mnie nie wiem kot siedzi na parapecie bo mam otwarte okno :) Ale chyba juz nie pada Bylo bardzo duszno wiec musiao troszke popadac U mnie tearz jest 18 stopni   ;D  ;D ciekawe jaka jutro bedzie pogoda  ;)

Tylko ze tearz jest was tylko 3 Jak mu kazesz to zejdzie A jak malenstwo podrosnie To bedzie przychodzic Schodz bo tearz ja chce :) Znam to moj brat jest taki ma swoje lata a nie odchodzi od komputera na krok

Te chłopy wszystkie takie. Mój brat i mąż to też dwa maniaki i odgonić ich nie można! Zły przykład dziecku dają!

Jestem
po każdym posiłku obiecuje sobie, że nastepnym razem sie juz tak nie objem
no i du...a
ponownie objedzona :(

Naprawde chyba wszyscy bo moj tez taki jest pierwsze co wejdzie do domu to komputer Juz poprostu nie mozna nerwow wytrzymac Modle sie tak zeby sie zepsol Juz sie stalo to dwa razy ale za kazdym razem naprawial i szkoda kasy na takie glupoty ;)

Tez to slyszalam od kogos ze nie bedzie jadl tyle ze sie ograniczy :) Ja sie tak tylko raz objadlam ze nie mialam sily sie ruszac :) A tak to raczej nie dojadam :)

reklama
Melanie a co powiesz na taką mieszankę: właśnie wypiłam pół słoika wody od kiszonych ogórów, zjadłam skibkę chleba z pomidorem i drugą z powidłami ze śliwek, roboty mojej teściowej...?

Do góry