reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Nie bądź taka skromna Melanie ale chyba miałaś rację bo w końcu się otwarło. No i już jest gotowe

Kociak ma rację wklejaj wklejaj
Marta ja też już mam jednego chłpoaka. Mój Kuba ma 4,5 roku.

Będę za godzinkę bo kładę Kubę spać pa

reklama
Witajcie po weekendzie. Bylam na chrzcinach w domu tesciow i bylo wyjatkowo fajnie. A dzis zrobilam zakupy na dzien mam i mam ;) je z glowy. Przy okazji znow kupilam sobie mase ciuchow w H&M. Chyba nie powinnam chodzic do sklepow ;). Przynajmniej niektorych :). Ale nie wydalam duzo kasy, wiec jest OK. Jutro wkleje wam zdjecie mojego brzuchala. Corcia coraz mocniej sie wierci i zauwazylam, ze tak miedzy 18-19 godzina chyba najbardziej. Moze daje mi wtedy znac, ze za duzo siedze i chodze zamiast dac jej sie powylegiwac. Pogoda dzis w Krakowie wysmienita. A wczoraj nieco przygrzalam sie na slonku i teraz odrobine rece daja mi w kosc. A w ogole nie bylo czuc sloneczka.
Witam nowe wrzesniowki. A pozdrawiam wszystkie :).

No Kociak miałyśmy pobijać. Ja już jestem gotowa, aWy gdzie się podziewacie?

Mój mężuś dzisiaj pracuje więc mam wieczór i komputer wolny. ;D

CosmoEwka co kupiłaś ciekawego?

Mi chyba juz odbiło ;) Wypralam i wyprasowalam wszystkie ciuszki!!! Ale po co? 4 m-ce przed? Jak sie to leczy??? :D

Ineczka nie martw sie jak ja bym miala tez juz wszystkie ciuszki w domu to pewnie tez bym prala po kilka razy :)

reklama
Obecna ;D
ja juz nie raz myślałam o praniu i prasowaniu ciuszkuów dla malutkiej
ale mam za mało jeszcze
dozbieram i wtedy się zabiore

Ineczka
to jest niestety nieuleczalne ;D

zaraz wleje foty z weekendu ;D

Do góry