reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

A ja ubrałam dzisiaj spódniczkę, po raz pierwszy w tym roku ;D
Bydgoszcz- ciepło, słonecznie i w ogóle fajnie od rana
oprócz ujadajacego kundla sąsiada >:D

Aniulka
Hel, to jest to ;) a juz w ogóle pod namiotem albo w przyczepie campingowej
śniadanko na dworze, na obiadek usmażone rybki kupione prosto ze szkunera a na kolacje grill i winko
oczywiście to nie sa wspomnienia z tego roku ;)
teraz bylismy wyjatkowo na kwaterach ale od kąd znamy sie z mężem, to jeżdziliśmy na pole namiotowe nad samiuśką zatoką
Polecam jeśli ktoś lubi takie wczasy na łonie natury ;D

reklama
Melanie zazdroszcze ci tez bym chciala takie wyjazdy napewno jest to mile :) Wolny czas nad morzem Mmmmm

Czeeeesc, Kochane!  :)

jej, jak zwykle TYYYLE czytania, a ja musze pracowac :( hmmm... to tak szybciorkiem odpowiem na to, co zdazylam objac spojrzeniem, a potem sie wczytam i... tez sie troche rozpisze ;)

Melanie oj, tylko Ci pozazdroscic :) ja uwielbiam odpoczywac na lonie natury, zawsze jezdzimy na mazury pod namiot i nie wyobrazam sobie, jak mozna odpoczywac, jadac po prostu do innego miasta, chodzac na dyskoteki, a pol dnia spedzajac na kwaterze, albo przeciskajac sie wsrod tlumow... w ogole bym w ten sposob nie odpoczela!

Ines i Ania caly czas trzymam za Was kciuki i licze na Wasze towarzystwo na spacerach :)

Aniulka Tobie rowniez milego dnia i mnostwa sloneczka

Kociaku naprawde robilas nalesniki o tej godzinie!!!??? ja chyba za leniwa jestem ;) dalabym mezowi kanapke i spac!
a kolczyka jeszcze nie wyjelam, jakos nie ciagnie, ani nie wystaje... a jak Twoj sie zachowuje?

Dziewczyny, nie wiem, czy mam omamy wzrokowe i czy to w ogole mozliwe, ale... robi mi sie ta ciemna kreska nad i pod pepkiem!!!  ::)

sciskam Was mooocno!
mnostwa usmiechu i zdroweczka dla wszystkich Brzuchatek i Starajacych-sie-o-Brzuszki  :laugh:

Blanus Wlasnie wczoraj wyjelam go strasznie mnie ciagnal i zostala tylko wielka dziura Wstretne ja jednym zdjeciu co prubowalm zrobic widac to ;D

po tygodniu czasu juz nie wlozysz tego zwyklego kolczyka Bo ja wyciaglam na tydzien i juz nie wlozylam mialam 2 Bo te zwykle to sa 3 Mysle ze po porodzie z 2 lata i bede mogla sobie an nowo przebic tylko ja juz to zrobie 4 raz !

reklama
Do góry