reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
w sumie sie nie myliłaś
ale u nas to jest tak, że robimy sobie takie krótkie wyjazdy a częściej
tzn nie wyjeżdżamy raz na sezon, tylko więcej ale za to tylko na około 3- 4 dni
jak się kroi jakis ciekawy wyjazd to jedziemy, nic nie planujemy z wiekszym wyprzedzeniem, takie spontany raczej ;D

No to ci dobrze :) :) tez bym tak chciala Myslalam nad wyjzdem nad morze ale chyba w tym roku nie wypali ;( bede siedziec w domu :)

Melanie dobranoc znikam bo rano musze wstac i temu mojemu leniowi zrobic nalesniki ;) Rano poczytam sobie moze cos nowego bedzie :):):)
Milego wieczoru

Witajcie Dziewczęta! Już po weekendzie ale u mnie jeszcze weekendowa pogoda. Piękne słoneczko i cieplutko.

Melanie super masz że masz w miarę blisko nad morze. Ja byłam we Władysławowie w ubiegłym roku na wakacjach i było super. Pierwszy raz na Helu i.... zachorowałam> Niestety w tym roku chyba morze muszę sobie odpuścić... :( Ale cieszę się że miło spędziłaś czas :D

Ines i Ania Odwiedzajcie nas jak najczęściej jeśli tylko macie ochotę. Będziemy Wam kibicować jeśli chcecie. Na pewno się uda! ;) :)

Ines powodzenia w pracy.Pierwszy dzień przeważnie jest trudny ale trzymaj się, bo jesteś dzielna :) :)

Anija my się jeszcze nie znamy bo, jak ja się dołączyłam to Ty się "Wyłączyłaś". Ale cieszę się że jesteś już zdrowa i że wszystko ok i mam nadzieję że będziemy miały okazję pogadać? :) No bo chyba tylko my mamy niebieskie suwaczki, więc musimy trzymać się razem prawda? ;D ;D Mało chłopaków w tym wrześmiu się urodzi, ale przynajmniej będą mogli wybierać ;D ;D

Pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki i miłego dnia życzę :laugh: :laugh: pa pa

Czesc dziewczyny :) U mnie jest super pogoda Wyszla bym sobie troszke na sloneczko ale cos jestem leniwa ;)

reklama
Do góry