reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Zycze wam dziewczyny milego dnai ja uciekam na zakupy na miasto :) Wieczorem wpadne zobaczyc co napisalyscie :)

reklama
A u mnie się zachmurzyło i nawet leciutko pokropiło :(

Ja też idę jutro do lekarza i jestem ciekawa czy będę miała usg bo miałam ostatnio, ale mój maluszek troszkę coś ostatnio leniwy i prawie go nie czuję a już dawał czadu więc trochę się denerwuję.

A co do kreski to ja jeszcze nie mam. To zależy też troszkę od ilości pigmentu i od predyspozycji. W pierwszej ciąży wyszła mi w 7 miesiącu ale była taka ciemna że prawie czarna

Byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam pierwsze ciuszki dla mojego maleństwa. :laugh:

A co do brzucha to u mnie też już widać że to nie tłuszczyk... zresztą u mnie szybko było widać ;D

Lecę po jakiegoś arbuzika i truskaweczki. Wpadnę później. pa pa ;) ;)

Oooooo Blanus ;D ;D ;D nagrasz ten program z National Geographic???
To ja chyba kupię od Ciebie korespondencyjnie kopię jesli to będzie mozliwe, bo pewnie warto będzie go zobaczyć.

Ale u mnie był dzisiaj skwar :mad:

Kupiłam sobie 2 bluzeczki ciążowe w second hand za 16 PLN obie ;D białą i różową ;D

I juz jestem wdomu :) jaki upal ! mozna sie niezle opalic tylko nie w naszym stanie ;)
Melanie zrob sobie fotki w bluzeczkach i pokaz fotki :)

witam wszystkie mamuski

ja jestem tu nowa forum to odnalazłam jaies 2 tygodnie temu i przygladałam sie waszym wypowiedziom i jestem bardzo szczesliwa ze cos takiego istnieje dopiero teraz nauczyłam sie jak wysyła sie wiadomosci nie umiem robic jescze suwaczka ale wszystko przedemna

a teraz cos o sobie

jestem w 22 tyg i wiem ze bedzie chłopak

Marta gdzie ten suwaczek ?? Niewidzialny jakiś ;)

Gabi no to teraz już masz nas ;D
witaj i baw sie dobrze ;D

reklama
Do góry