reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
no właśnie masz racje Gosiczko
A ja w Polsce tez nazekalam , ze nie moglismy mieszkac sami- wieczne problemy ze wspollokatorami i niepotrzebne nerwy. Teraz mimo ze czasami tesknie jestem zadowolona mozemy byc niezalezni i nie przejmowac sie przyziemnymi sprawami tylko trudno mi zrozumiec dlaczego tak jest ,ze trzeba daleko wychechac zeby normalnie zyc.
Ja chyba dzisiaj nie nadrobię... ale macie wenę twórczą... :
Po pierwsze Siwasku gratuluje egzaminów,
Po drugie Izis nie płacz Kubulkowi będzie teraz tylko lepiej. Oklepuj go jak najczęściej i niech więcej lezy na brzuszku niż na pleckach... tez przerabiałam z Kubusiem zapalenie oskrzeli gdy miał 3 tygodnie... 15 zastrzyków w dupke dostał. Przesyłamy Kubulkowi gorące, zdrowotne buziaczki :-* :-* :-*
po trzecie co do warunków mieszkaniowych mieszkam z teściami.... więcej nie będe biadolic ;D
Po czwarte anineczko co się odwlecze to nie uciecze... czytam, że dobrze ci na tej obczyźnie i najważniejsze że jestes szczęśliwa i masz wspaniałych mężczyzn przy sobie. Reszta sama się ułozy
Brawo za optymizm...
Po piąte Melanie napewno doczekasz swoich wymażonych stu metrów, bo znając Ciebie będziesz dążyć do celu do upadłego
a po szóste byłam dzisiaj w lumpiku ;D ;D ;D ;D
Po pierwsze Siwasku gratuluje egzaminów,
Po drugie Izis nie płacz Kubulkowi będzie teraz tylko lepiej. Oklepuj go jak najczęściej i niech więcej lezy na brzuszku niż na pleckach... tez przerabiałam z Kubusiem zapalenie oskrzeli gdy miał 3 tygodnie... 15 zastrzyków w dupke dostał. Przesyłamy Kubulkowi gorące, zdrowotne buziaczki :-* :-* :-*
po trzecie co do warunków mieszkaniowych mieszkam z teściami.... więcej nie będe biadolic ;D
Po czwarte anineczko co się odwlecze to nie uciecze... czytam, że dobrze ci na tej obczyźnie i najważniejsze że jestes szczęśliwa i masz wspaniałych mężczyzn przy sobie. Reszta sama się ułozy
Po piąte Melanie napewno doczekasz swoich wymażonych stu metrów, bo znając Ciebie będziesz dążyć do celu do upadłego
a po szóste byłam dzisiaj w lumpiku ;D ;D ;D ;D
anineczka
królowa mrówek :P
Przedszkola sa i placi sie srednio 130 e tygodniowo. Ludzi jest multum do pracy,pewnie tak samo jest w Anglii. Niestety coraz gorzej z robotka. Gosiczka wcale nie jest tak latwo jak Ci sie wydaje z ta kosmetyczka. Moja kumpela jest dyplomowana kosmetyczka i pracuje w Cambell Catering(firma ktora zajmuje sie wyzywieniem pacjentow w szpitalu), zawod wogole nie zwiazany ze szkola,bo sama osobiscie chodzilam z nia po Beauty Salonach i niestety niepotrzebuja.Gosiczka pisze:Szczerze, to nie wiem, do jakiego miasta. Na początku mąż będzie tylko pracował. A jak z przedszkolami? Są w Irlandii? Jeżeli wyjazd dojdzie do skutku, to ja olewam studia. Zrobię jakieś kursy wizażu, paznokci itp. i spróbuję szczęścia w kosmetyce, bo ta geologia to mi jest tak do szczęścia potrzebna jak psu pchły ;D Mam kuzynkę, która w Anglii zajmuje się paznokciami i jest super zadowolona, bo tu w gabinecie zarabiała 500-600zł,a tam za tydzien pracy ma miesiąc utrzymania. A kosmetyki, makijaże itp to mnie od dziecka rajcowały![]()
jest jedna wazna rzecz: JEZYK
Kiedys wogole nie patrzyli na umiejetnosci porozumiewania sie w j.angielskim...teraz jest to dla nich priorytetowa sprawa.
Bron Boze nie chce odstraszac, ale to musi byc bardzo przemyslana decyzja
reklama
izis
Fanka BB :)
jeszcze raz dziekuje babki za pocieszenie troszke poskutkowało :
Melanie juz nie ryczę ;D
A niulka oklepuję własnie Kubę i leży tylko na brzuszku na szczęście niema zaleconych zastrzyków jak twój Kubuś choć jakby miały pomóc tylko one to oczywiście że by dostał :
teraaz i ja sie rozchorowałam jak wszyscy to wszyscy ale na szcęście teściowa do czwartku pochodzi więc wyleżę się trochęz moim Kubulkiem
Anineczka nie martw sie kredytem spróbujecie jeszcze raz :
my na wiosnę próbujemy tym razem z wpłatą własną więc może się uda
Siwasku zawsze wiedziałam że zdolna z ciebie dziewucha :

Melanie juz nie ryczę ;D
A niulka oklepuję własnie Kubę i leży tylko na brzuszku na szczęście niema zaleconych zastrzyków jak twój Kubuś choć jakby miały pomóc tylko one to oczywiście że by dostał :
teraaz i ja sie rozchorowałam jak wszyscy to wszyscy ale na szcęście teściowa do czwartku pochodzi więc wyleżę się trochęz moim Kubulkiem
Anineczka nie martw sie kredytem spróbujecie jeszcze raz :
my na wiosnę próbujemy tym razem z wpłatą własną więc może się uda
Siwasku zawsze wiedziałam że zdolna z ciebie dziewucha :