reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
edyta27 he no troche szkoda :( ale co tam ;) . Moze to nie byl nasz czas, najwazniejsze to sie nie zalamywac :)
Moj mezus chyba bardziej sie przejal niz ja, ale powoli to chyba trawi.
To nie jest nieosiagalne tylko trzeba sie troche bardziej poswiecic, a ja nie chcialam dziecka poswiecac.
Bez problemu bysmy dostali gdybym codziennie wychodzila z domu o 9 a wracala o 20.
Widzialabym dziecko tylko w niedziele :mad: To nie dla mnie jak narazie ;D

Anineczka, dobrze kojarzę, że mieszkasz w Irlandii? Jak tam jest? Jak traktują Polaków, jak jest z rynkiem pracy i wogóle wszystko na temat . Prawdopodobnie za kilka miesięcy wyruszymy na podbój tego kraju.

Gratulacje dla Siwaska :)

100m to trochę malo jak dla mnie jezeli mówimy o domu. Jak na mieszkanie, to o.k. :)

Marzy mi sie dom ok 150m, z kawalkiem ziemi, żeby ludzie mi do okien nie zaglądali ::), najlepiej na przedmieściach Wawy albo Poznania. Ale to marzenia. Jezeli będzie dom, to tu, gdzie żyję teraz, a jezeli Warszawa lub Poznań, to pewnie mieszkanie. ;D

Anineczka - szkoda :(, ale jeszcze będzie chatka, zobaczysz :)

Gosiczka pisze:
Anineczka, dobrze kojarzę, że mieszkasz w Irlandii? Jak tam jest? Jak traktują Polaków, jak jest z rynkiem pracy i wogóle wszystko na temat . Prawdopodobnie za kilka miesięcy wyruszymy na podbój tego kraju.
Jezeli chcesz to cale sprawozdanie napisze ci na priva-niewiem czy dziewczyny chca zebym was wszystkie zanudzala opowiesciami Z zielonej wyspy.

Napisze jedno: jak chcecie i myslicie powaznie to musicie sie streszczac bo sa prowadzone rozmowy na temat wprowadzenia ograniczen w wydawaniu pozwolen na prace :(
edyta27 pisze:
Nie ma za co ;D

Mamy tle samo postów :D
No to musimy to opic ;D ;D

reklama
Anineczka, jak będziesz miała wolną chwilę, to napisz, bardzo proszę. :D Szwagier z dziewczyną wylatuje za 3 tygodnie, a jak się wszystko pomyślnie ułoży, to za jakiś czas dołączymy do niego.

Do góry