reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

no widzisz a ja nie miałam i mąż podał mi linka
a to jest odpowiedż na moją wiadomość od moderatorki anislu

Hej,
przepraszam za kłopot. Trochę się rozpędziłam z porzadkowaniem Forum. Juz się nie dotykam. W każdym razie nie dzisiaj.
pozdrawiam
aniaslu

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :p :p :p :p :p :p

reklama
Melanie pisze:
Gosiczka zapisałam sobie przepis  :)

tylko to przepis znaleziony w necie :) ja sama nigdy oponek nie robiłam :) chociaż robi się je chyba łatwo więc może na weekend zrobię.albo nie,babcię namówię niech zrobi.aha, jakby wyszły mało słodkie to trzeba posypac cukrem pudrem

ale mam dzis poier.. dzien :(

pojechalismy zrobic usg ciemiaczka (neurolog przykazal)
i nie dosc, ze przez te sniezyce sie spoznilismy
to w dodatku w podziemnym garazu przychodni tak umiescili wentylator od klimatyzacji
ze maz parkujac tylem zbil tylna szybe (focus combi)
ku..a

oprocz tego popierniczyli cos w systemi i powiedzieli mi, ze nie ma abonamentu na to nazwisko
30 min. wyjasniania
Arisa juz sie zaczela wsciekac w foteliku
w koncu znalezli i... pani doktor juz wychodzila
zrobilam dzika awantura i w koncu bylo usg :(
tylko po co tyle nerwow :(

no, i zostalizmy z przewiewnym samochodem
i jestesmy do tylu 1200 zl :mad: :mad: :mad: >:D >:D

Na razie uciekam kąpać synusia i go ululać i mam nadzieję, że dziś wieczorem uda mi się do Was wskoczyć, chociaz przychodzą do nas znajomi więc ręki sobie uciąć nie dam. ;D

reklama
Do góry