reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Blanus :( :( :(
ale pamiętaj, że zawsze mogło być gorzej :p ;)
musiałaś się wściec nie miłosiernie ::)

Paris juz śpi ;D
a ja zaraz zabieram się za brzuszki

o kurcze, rzeczywiście niefajnie Blanuś, postaraj się choć na wieczór odstresować, może lampkę winka ;) :-* :-* :-* :-* :-*
a z tym, że zgubili wasze namiary to norma, wkurzające ale nie pierwszy raz słyszę taką historię. komputery...

ja też dostałam taką odpowiedź, że moderatorka pomotała coś ;D grunt, że dajemy sobie radę. hehe, ja też mam w zakładkach bb, tyle, że nie nasz wrzesień a indeks, czyli to gdzie nas chwilowo nie ma ::)

Blanuś dzień nie do pozazdroszczenia.... :p
Nam kiedyś w nocy wycięli przednią szybę w samochodzie.....nawet się alarm cholerny nie włączył :p
Anineczka piękne te twoje marzenie...trzymam kciuki aby się szybciutko spełniło ;D

:) dzieki za slowa wspoczucia
i otuchy ;)

na szczescie zwroca z autocasco, ale 20% znizki nam zabiora z ubezpieczenia :( :mad:
za uzywana szybe by nam nie zwrocili >:D
ale to norma - jak sie placi ubezpiecznie to wszystko pieknie
ale jak ubezpieczalnia ma wyplacic kase, to zaczynaja sie schody...

usg wyszlo dobrze, ale pani doktor, ktora je robila, powiedziala, ze jesli neurolog (a jutro mamy wizyte) uzna za konieczna rehabilitacje
to trzeba isc ::)
a w piatek rehabilitacja

A tak poprostu wycięli..pewnie ktoś złożył zamówienie na używaną szybę ...na dodatek to był dzięń mojej obrony i na drugi dzięń mieliśmy jechać na pogrzeb na lubelszczyznę...dużo musieliśmy się naszukać aby nam ktoś od ręki wstawił tą szybę.... :p

reklama
Winia pisze:
A tak poprostu wycięli..pewnie ktoś złożył zamówienie na używaną szybę ...na dodatek to był dzięń mojej obrony i na drugi dzięń mieliśmy jechać na pogrzeb na lubelszczyznę...dużo musieliśmy się naszukać aby nam ktoś od ręki wstawił tą szybę.... :p

Blanus to dobrze że Wy się nie skusiliście na używaną. Musieliby komuś wyciąć. Swoją drogą, jak oni to zrobili???

Do góry