anineczka
królowa mrówek :P
dla chcacego nic trudnego ;Dbeatka pisze:ale znikneły wszystkie Nasze Dzieci. ja weszłam z historii w przeglądarce ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dla chcacego nic trudnego ;Dbeatka pisze:ale znikneły wszystkie Nasze Dzieci. ja weszłam z historii w przeglądarce ;D
my sie tez jeszcze nie zdecydujemy na kredyt, poczekamy jeszcze troszke na lepsza sytuacje,Aniulka pisze:gdyby sytuacja z pracą w Polsce byłaby stabilniejsza możnaby pomyslec o kredycie
No to pewnie mieszkanka nie zadrogie??Gosiczka pisze:Sprawdziłam: miasto 20675 mieszkańców plus wiochy 13723, co daje razem na gminę ponad 34 tysiące. hihi niewiele
Gosiczka pisze:Melanie pisze:Gosiczka pisze:A mnie właśnie koleżanka zaprosiła na oponki Najem się oponek i urośnie mi jeszcze większa opona na brzuchu ehhh
co to są oponki :
To są takie smażone ciasteczka podobne do pączków w smaku, tylko bardziej płaskie, okrągłe i z dziurką w środku - kształtem przypominają ... oponki Pyszne