reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Dzisiaj odwiedziłam tą koleżankę od oponek. Ona ma synka, który w lutym skończy 2 latka. Słodki chłopczyk z niego :) Pokazywał Kubie swoje zabawki i wogołe grzeczniutki

Beacia faktycznie masz zgryza, jakbyscie mieli wlasnosc to mozecie pozniej za cene tego mieszkania wybudowac spora chatke pod miastem, albo zarabiac wynajmujac na biura ::)

Aniulka pisze:
gdyby sytuacja z pracą w Polsce byłaby stabilniejsza możnaby pomyslec o kredycie
my sie tez jeszcze nie zdecydujemy na kredyt, poczekamy jeszcze troszke na lepsza sytuacje,
chcialabym domek budowac, jakbym pominela jakies super luksusy to mozna by, zlecajac poszczegolne prace firmom, zmiescic sie w 1800/m2

fakt, niewiele się płaci, ale i zarobki w takim zadupiu są niewielkie. Jak ktoś ma 1200 na rękę to się cieszy najczęściej

A nas dzisiaj tak śniegiem zasypało, że w połowie drogi do koleżanki już dyszałam ze zmęczenia, pchac ten mój badziewny wózek przez zaspy to makabra.dobrze, że bliziutko mam, a potem już Artur mnie samochodem zabrał do domu, bo bym chyba ten wózek zostawiła w śniegu i z małym na ręku wróciła. Do tego zapowiadają od jutra tydzień mrozów, nawet do -20 brrr już mi na samą myśl zimno i pewnie przez tydzień z domu nie wyjdę

nie dośc, że muszę ten pierońsko ciężki wózek spuścic w dół z pierwszego piętra, po powrocie wyszarpac go na górę, to jeszcze w międzyczasie muszę mordowac się z nim po śniegu. całkiem mi się spacerów odechciewa.a na nosidełko zbyt zimno :( jutro na pewno nigdzie nie wychodzę. zresztą muszę jutro chatę ogarnąc, bo nas w piątek ksiądz z okazji kolędy zaszczyci więc żeby się nie wystraszył bałaganu.pomyślec że wczoraj chata na błysk była wysprzątana,a już dzisiaj wstyd byłoby kogoś wpuścic :Dtempo mamy zawrotne w bałaganieniu

reklama
Gosiczka pisze:
Melanie pisze:
Gosiczka pisze:
A mnie właśnie koleżanka zaprosiła na oponki :) Najem się oponek i urośnie mi jeszcze większa opona na brzuchu ehhh

co to są oponki ::)

To są takie smażone ciasteczka podobne do pączków w smaku, tylko bardziej płaskie, okrągłe i z dziurką w środku - kształtem przypominają ... oponki :D Pyszne :D

podobne do wianuszków ???

Do góry