reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

hmmm... ja tez jeszcze nie mam @ a juz myślałam że dostane bo mnie wszystko bolało... ale chyba juz niedługo bo z moim karmieniem coraz gorzej... Łukasz odmawia cyca... :p spodobała mu sie butelka :( :( :(

reklama
ehh to tak jak u mnie Mati też już za cyckiem tak nie jest pewnie dlatego że musi troche possać zanim mu dobrze poleci, w nocy tylko dobrze mu idzie bo na śpiocha je pozatym katgorycznie odmawia prawej i przez to mniej się w niej robi i zamyka sie bledne kolo, pocieszam sie tym ze przynajmniej w nocy je i troche rano :)

witajcie wrzesnioweczki, kurcze a ja znowu do Was z pytaniem bo na 99% cc mnie czeka 1 lutego bo male nie obrucone a juz 3300 wazy...powiedzcie mi jak wyglada cesarka z praktycznej stroy a nie teoretycznej tylko, jak sie czulyscie i ja to wogole jest co z cewnikiem (zielona jestem totalnie) zastanawiam sie tylko czy ktoras z Was ja miala.... w sumie zawsze lepszy naturalny porod ale moje posladkami do dolu.....

Myfa80 pisze:
witajcie wrzesnioweczki, kurcze a ja znowu do Was z pytaniem bo na 99% cc mnie czeka  1 lutego bo male nie obrucone a juz 3300 wazy...powiedzcie mi jak wyglada cesarka z praktycznej stroy a nie teoretycznej tylko, jak sie czulyscie i ja to wogole jest co z cewnikiem (zielona jestem totalnie) zastanawiam sie tylko czy ktoras z Was ja miala.... w sumie zawsze lepszy naturalny porod ale moje posladkami do dolu.....

Myfa, ja rodziłam naturalnie, więc co do cc to Ci nie pomogę. Natomiast co do cewnika to nie musisz się niczego bac. Nie jest to wprawdzie nic przyjemnego, ale ani trochę nie boli, a ułatwia sprawę, kiedy nie można wstawac po cięciu. Powodzenia, już niedługo będziesz się cieszyc swoim maleństwem :D Ja to bym chciała, żeby Kuba zawsze był taki malutki jak teraz, albo nawet mniejszy. Takie maleństwa zaraz po urodzeniu są przekochane.

Zjadłam właśnie śniadanko pyszne :) Kochana moja mama podrzuciła mi w drodze do pracy świeżutkie chrupiące bułeczki :D A teraz czekam aż ktoś zjawi się na Wrześniu, bo nie chce mi się samej z sobą rozmawiac.

Czesc wszystkim!
jestem mamusia Jasia, ktory urodzil sie 12.09.2005
niestety od jakiegos czasu tez odmawia cysiania i polubil buteleczke
mamy rowniez dwa zeby i kolejne w drodze

Witamy Ptyskę i małego Jasia. Fajnie, że się odezwałaś...może jakieś zdjęcia nam pokażesz i powiesz coś więcej o sobie ;) ;)

mieszkamy w Lublinie
rodzilam przez cesarke niestety nie zaplanowalismy tego samo wyszlo po 8 h porodu
Jas jest slodkim bobasem
zeby pokazac Wam zdjecie musze sie tego nauczyc!
i musze tez wstawic nowa linijeczke!!

reklama
Lublin...całkiem ładne miasto..tylko troszkę zaniedbane przez władze. ;D
Tak suwaczek sobie zmień...bo ktoś pomyśłi, że u Was juz kolejne w drodze... ;D
CZekamy z niecierpliwością na Wasze zdjęcia :)

Do góry