reklama
miyu
Fanka BB :)
ehh to tak jak u mnie Mati też już za cyckiem tak nie jest pewnie dlatego że musi troche possać zanim mu dobrze poleci, w nocy tylko dobrze mu idzie bo na śpiocha je pozatym katgorycznie odmawia prawej i przez to mniej się w niej robi i zamyka sie bledne kolo, pocieszam sie tym ze przynajmniej w nocy je i troche rano
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
witajcie wrzesnioweczki, kurcze a ja znowu do Was z pytaniem bo na 99% cc mnie czeka 1 lutego bo male nie obrucone a juz 3300 wazy...powiedzcie mi jak wyglada cesarka z praktycznej stroy a nie teoretycznej tylko, jak sie czulyscie i ja to wogole jest co z cewnikiem (zielona jestem totalnie) zastanawiam sie tylko czy ktoras z Was ja miala.... w sumie zawsze lepszy naturalny porod ale moje posladkami do dolu.....
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Myfa80 pisze:witajcie wrzesnioweczki, kurcze a ja znowu do Was z pytaniem bo na 99% cc mnie czeka 1 lutego bo male nie obrucone a juz 3300 wazy...powiedzcie mi jak wyglada cesarka z praktycznej stroy a nie teoretycznej tylko, jak sie czulyscie i ja to wogole jest co z cewnikiem (zielona jestem totalnie) zastanawiam sie tylko czy ktoras z Was ja miala.... w sumie zawsze lepszy naturalny porod ale moje posladkami do dolu.....
Myfa, ja rodziłam naturalnie, więc co do cc to Ci nie pomogę. Natomiast co do cewnika to nie musisz się niczego bac. Nie jest to wprawdzie nic przyjemnego, ale ani trochę nie boli, a ułatwia sprawę, kiedy nie można wstawac po cięciu. Powodzenia, już niedługo będziesz się cieszyc swoim maleństwem Ja to bym chciała, żeby Kuba zawsze był taki malutki jak teraz, albo nawet mniejszy. Takie maleństwa zaraz po urodzeniu są przekochane.
reklama