reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie - piękna pogoda,super widoki. U nas słońce świeci jak oszalałe, temp. ok. -7, a nocami spada do -12 no i śniegu prawie nie ma.

Izis - na pęcherz spróbuj oprócz leków oczywiście pic sok z żurawiny ( już któraś z dziewczyn o tym pisała :)), ale nie przez dzień, ani tydzień. Ja pilam przez 2 - 3 miesiace. I do tej pory od czasu do czasu sobie golnę ;) Po kuracji antybiotykami zażywałam też Urosept dłuższy okres czasu. Pomogło. No i ciąża zrobiła swoje. Na razie spokój :)

reklama
Izis mi chodzi o te swędzączki po... ;) Tak jak pisałaś chłop może byc tego źródłem i leczyc powinny się obydwie osoby.

Melanie dowcipne sa mało skuteczne jak sama zauwazyłas. My mieliśmy w tabletkach i do ciąży był spokój a w ciąży to był wynik przemian hormonalnych. Teraz wszystko wróciło u mnie do normy. A najsmieszniejsze jest to że te tabletki dostalismy od lekarza rodzinnego a nie od ginekologa.

Piekny masz widok za oknem...

A u nas tez rano było minus 10 stopni i nam woda w junkersie zamarzła i jak mąz go podgrzewał to nam popekały rurki w Junkersie w trzech miejscach i do południa byliśmy bez wody... :p :p :p

ooo to nie fajnie

a tabletki to miałam też
Orungal i inne ale ich nazwy nie pamiętam ::)
gin mi powiedział, że niektórzy sa poprostu podatni i nic sie nie da zrobić :p :(
po prostu trza sie leczyc co jakis czas :(

dzień dobry!!!

u mnie zimnawo teraz jest -5! nie wychodzę z domu! wczoraj byłam na zakupach, ale sobie nic nie kupiłam tylko laluni parę pierdułek.
obiadu nie robię, bo mnie dzisiaj wyręczył chłopak mojej siostry ugotował zupkę z łososia, przepis prosto z Rovaniemi. nic nie robiłam, ale uparcie chce mnie nauczyć fińskiego więc usiłowałam powtarzać, ale to najtrudniejszy język świata.

Laluńcia usnęła, ja powinnam się zabrać do nauki, ale mam ogromnego lenia i nie wiem jak dam radę. a co tam.

a co do grzybków to ja pierwszy raz załapałam w ciąży,ale szybko je zwalczyłam, teraz narazie spokój.

Dzieki babki za rady :laugh:
własnie zrobiłam bład że tego Uroseptu nie brałam po antybiotyku i że z mężem za szybko... :p
kupie sobie ten sok i witaminę C i bedę zażywała ::)

a teraz lecę do apteki :p

powaliło mnie to zdjęcie ze smiechu ;D ;D ;D ;D ;D

image211ky.jpg

Izis współczuję ci tego paskudztwa. Miałam to raz i do tej pory pamietam ten ból...
Ja u gina byłam i cytologię już robiłam...hihi wszystko jest ok.
Grzybki też miewam i zazwyczaj ja dosteję dowcipne a mąż jakąś maść. Pomaga ale teak po jakimś czasie znowu wraca...taki urok.
Za to dziś dostałam zaległą @....i wszystko mnie boli :p :p

reklama
Do góry