reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

wiecie co, ja chyba założę nowy wątek, tylko nie wiem czy sama nie będę na nim pisała :mad: :mad: :mad: a mianowicie DURNE ROZRYWKI NASZYCH MĘŻÓW.
ciągle tylko słyszę jak chwalicie swoje drugie połowy, część się tu nawet udziela ;), a ja znowu siedzę sama w piątkowy wieczór, to nie w porządku :(
papa WIniu

reklama
No własnie a tatus Antka ma łeb na karku, nie wiedział co ma zrobic, zapytał wrześniówek i po sprawie. Dzielny tatus. A filmiku niestety nie moge przesłac bo mi mój slubny znowu wykasował pocztę a tak prosiłam... >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Miłej nocki Winiu

beatka ja tez czasami siedze sama a mąż hula po świecie ;)

z angielska roleplaying game. a dokładnie to taka gra ogólnie ujmując, że siedzą w kilka osób odtwarzając postacie wedle ściśle określonych reguł, zgodnie z przeróżnymi systemami wydawanymi w literaturze przedmiotu ;)
mój też ma pier..lca

Melanie pisze:
ło matko

no to nie masz fajnie
jest zarażony mocno

nie wiem dokadnie co to jest ale mój kolega też ma pier..ca na takie cóś  :p

laski zobaczccie to  :o

http://fcmx.net/vec/v.php?i=003702
czy ona na koncu chce sobie strzekic w glowe ?? ;D

beatka pisze:
z angielska roleplaying game. a dokładnie to taka gra ogólnie ujmując, że siedzą w kilka osób odtwarzając postacie wedle ściśle określonych reguł, zgodnie z przeróżnymi systemami wydawanymi w literaturze przedmiotu ;)
mój też ma pier..lca
a tak prosciej dla prostych ludzi?

reklama
o co chodzi ? ja nie znam rosyjskiego!
hę, prościej... Ineczko, jak chcę mu dokuczyć to mówię "stary chłop i idzie pogadać z kolegami o tym jak zabijają smoki".
kurcze, może kojarzysz gry takie jak World of Warcraft albo starszy Baldur's Gate? mniej więcej o to chodzi tylko na zywca ;)

Do góry