reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam chciałam napisać ciężarówki ;D ;D ;D ale napiszę panie ;)
witam też Monię i Kamilkę :laugh:
jaka dziś fajna pogoda bynajmniej u mnie słonko cudownie świeci
niedługo lecę na basen wczoraj też byłam bo odrabiałam jedne zajęcia ale był wkurwiający instruktor
dobrze że ten nasz jest świetny ::)
Beatka a ty zapiszesz się w końcu na ten basen?

;D izis wiesz co, ja jednak zapisuję się na potocką... bo tam są fajni tacy państwo, co mają specjalną szkołę pływania dla dzieci. idziemy zaraz po feriach - ok 2 lutego. może Wy z nami się tam przepiszecie? www.aquamaster.met.pl

Melanie jak przeczytałam kiedy i w jakiej sprawe się do Ciebie odzywać to aż się przestraszyłam ::) ;)

Cześć, wpadłam na chwileczkę, bo w domu kupa roboty. Jeszcze raz dzięki za powitanie ;D. U nas piękna pogoda, słonko świeci, lekki mrozik, SUPER!!! :laugh: :laugh: :laugh:. Chce się żyć
Ineczka, chodziłam do gina w rzeszowie i tam miałam rodzić, ale jak pisałam - uciekłam Czy krosno jest piękne???? Hmmmmm no nie wiem ;)W każdym razie mam fajne widoki z okna- na park krajobrazowy. Mieszkam wysoko i z drugiej strony widzę prawie całe miasto :D. Balony :laugh: :laugh:.Fakt- fajne. Szkoda, że poza tym mało się dzieje. :(. Da się tu żyć, ale daleko do SWIATA.
Melunia, a jak się objawia ptasia grypa?
Lecę, bo niunia płacze, a jestem sama. Pa

reklama
u mnie tez dzis sloneczko swiecilo tak pieknie, ze mimo sporego zimna nie moglam sie oprzec i wyszlam na spacer ;D
zmarzlam, ale sie dotlenilysmy ;D
Monia a od jakiego lekarza uciekalas i dlaczego??

Do góry