reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

beatka pisze:
;D izis wiesz co, ja jednak zapisuję się na potocką... bo tam są fajni tacy państwo, co mają specjalną szkołę pływania dla dzieci. idziemy zaraz po feriach - ok 2 lutego. może Wy z nami się tam przepiszecie? www.aquamaster.met.pl

Melanie jak przeczytałam kiedy i w jakiej sprawe się do Ciebie odzywać to aż się przestraszyłam  ::) ;)

no całkiem,całkiem ale u nas też jest fajnie i zadomowiliśmy się już tam więc zostanie już u nas ;)

reklama
mamcie wy chyba teraz kapiecie wasze szkraby

a moj szkrab juz wykapany i najedzony tylko ma problem z zasnieciem i teraz bujam tego małego urwiska w wuzku i mam nadzieje ze zasnie

wiem ze nie powinnam tego robic tzn. nie przyzwyczajac go do zasypjania w ten sposób zawsze zasypjał ze mna w moim łozu ale teraz matka chciała posiedziec przy kompie wiec wsadziła synka w bmw i jest cisza bo własnie zasnoł wiec ide go przełozyc do łózeczka a sama uciekam ogladac program na polsacie " Grasz czy nie grasz"

Kuba też już wykąpany i spiocha sobie ja ide se zrobić jakąś kolacyjkę i wrócę bo mężuś dziś póżniej wraca ;D ::)

Natalka też już wykąpana. Padła dziś jak kawka ;D
Jak jej nie daję spać od 17 to momentalnie włóżeczku po kolacji zasypia :laugh:

Ale się rozkleiłam już są wrześniówki 2006 ::) :)

pamiętacie jak to było ja dowiedziałam się dopiero pod konie stycznia zrobiłam test i byłam zaskoczona tylko niewiem czym bo chcielismy dziecko i się niezabezpieczaliśmy ale to było jakieś nierealne ::)
pamiętam jeszcze że wdzień zrobienia testu był u nas ksiądz po kolędzie i się wypytywał czy dzieci nie planujemy a oznajmiłam że właśnie pół godziny temu się dowiedziałam hihihi ;D

reklama
J już wiedziałam na początku stycznia. Tylko kilka dni miesiączka się spóźniała to test zrobiłam. Od kilku miesięcy czekałam na te spóźnienie...raczej na jej brak :)

Do góry