reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

wspólczuję Wam Dziewczyny :(
mam nadzieje, że wcześniej czy później wszystko się poukłada...
pewnie, że są momenty, że trudno wytrzymać z chłopem, ale we dwoje łatwiej i raźniej.
moja szwagierka ma bardzo ciężką sytuację, jest sama z trójką dzieci (11,5,3) od 2 ojców, po 2 rozwodach, do tego ten skurwiel poprzedni jeszcze jej zatruwa życie. wogóle ją naciągnął, wykorzystał i zostawił na lodzie. dziewczyna ma 33 lata.
radzę Wam, poograniczajcie prawa ojcowskie, bo jak sie jeden z drugim wycwani, to na złość będą wam kłopoty robić. jak za granicę chcecie wyjechac np. to ojciec musi zgodę wyrazić i tak jest w wielu przypadkach! nie daj Boże jakies leczenie w szpitalu sie trafi i on musi na wszystko sie zgadzać!

reklama
pracuje w Tesco na kasie jestem z tej pracy zadowolona bo robie to co lubie( kontakt z ludzmi)

Beatka masz racje tylko cholercia szkoda mi synka ze ma tak pustego ojca

gabi22 pisze:
Ja mieszkam zrodzicami byli oni na mnie zli jak okazało sie ze jestem w ciazy a teraz juz jest oki
Mikołaj jest teraz oczkiem w głowie babci ale było by zupełnie inaczej gdybym nie podała Czarka o alimenty wtedy rodzice nie pomagali by mi wogole a moj tatusko pracuje w Holandii i bardzo zadko jest w domku
Ciesze sie ogromnie ze mam takich a nie innych rodziców
powinnam isc do Czestochowy na kolanach i dziekowac im za to ze mi teraz pomagaja bo dzieki mojej mamie bede mogła w styczniu wrocic do pracy
u mnie bylo podobnie tato mnnie wyzwał od najgorszych a teraz darusia to oczko w glowie

reklama
Melanie pisze:
anineczka pisze:
Miejmy nadzieje ze oni tego nieczytaja ;D

eee
ja tam sądzę, że lepiej byc szczerym do bólu niz grac kogoś kim się nie jest  ::)
Masz racje Melanie ale to co robimy teraz to jest szeptanie za ich plecami ;D ;D
Oczywiscie za pozwoleniem ich "bylych"?? kobietek ;D ;D
A nie myslicie o powrotach? sa jakies szanse???

Do góry