reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Koreczek dziekuje :) ale ty też szczuplutka jesteś ;)
Melani a jaki nik ma ta czerwcówka to skoczę zobaczyć która ::) ;D

reklama
Hej Mamuśki!

Paris składamy Ci z Maciusiem gorące życzenia. Rośnij rodzicom duza i zdrowa. Życzenia spóźnione bo nas trochę nie było.

Izis
Ty wyglądasz jakbyś w ciąży NIGDY nie była. Oooojjjj, a ja na siebie patrzeć nie mogę.

Izis super wyglądasz! Kubuś jest pewnie dumny ze ma najzgrabniejsza mamunie na basenie :laugh: :laugh: :laugh:

Anineczka fajnie ze wrocilas :) a Antos na tym mikolajowym zdjeciu jest rozbrajajacy!!! chcialabym zeby mnie taki słodziutki Mikolaj odwiedzał co roku, a nie jakis stary fagas z biala broda ;) ;D

moje dziecko naszczęście smacznie sobie śpi :)
a ja juz parę godzin szukam informacji o tym czy z gronkowcem można karmić piersią ??? cholerka i nic nie mogę znależć. a doszły mnie słuchy, że można.

izis wygladasz rewelacyjnie ??? jakbym nie widziała Twoich brzuszkowych zdjęć to nie uwierzyłabym że byłaś w ciąży kilka miesięcy temu :)

reklama
Hej kobitki!!! Tu to na pewno nie jestem w temacie!!!!! :p
Długo mnie nie było i tęskno mi za Wami.Postaram si eteraz częsciej wpadać,ciekawe co wyniknie  z tego mojego postanowienia.Dziękuje Wszystkim za miłe słowa.
Izis kiedy ty kobieto zdąrzyłaś dojśc do takiej figurki.W ogóle nie widac że byłaś w ciąży!!! Ja niestety o takiej figurce zawsze mogłam tylko pomarzyć ,ale chciałbym chociaż wejść w jeden kostium na wiosne  :p Marzenia ściętej głowy są to niestety.Nadal smakuje mi słodkie :p
Aniulka co do tych migdałków to pomysł z lodami wypalił,ale nie wiem czy przekonał do końca.Mam nadzieję że damy rade przez to przejść.Dzięki za rade.
Melanie postaram się częściej wpadać.Brakuje mi Was Bardzo!!!!
Pozdrowionka dla Wszystkich obecnych i byłych solenizantów!!!! Niech rosną zdrowo i ku chwale rodziców ;D :laugh: ;D Buziaczki dla wszystkich kochanych dzieciaczków  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* i usciski dla mamuś Papa

Do góry