reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

SPROSTOWANIE:

Prawie zarobiłam w beret od męża :p
bo zapomniałam, że od niego dostałam 50 czeronych róż na 25 urodziny :(

teraz będę musiała sie zgłosić do programu WYBACZ MI ::)

reklama
Melanie, bukiet rewelacyjny, ja tez tyle róż to ostatnio na osiemnastkę dostałam :) no i jak mogłaś zapomnieć o tych od męża ??? to nie wybaczalne :)

Joanka gotówki się nie mrozi, bo z tego żadnych zysków  ;)

a ja wypiłam lampkę wina mojego tatusia, robi już wiele lat i jest fantastyczne i tak samo fantastycznie się po nim czuję :)

Tunieczko kochana, ja z tych nowoczesnych, karty same miałam w portmonetce... ;D ;D ;D A tym odrobina chłodu nie zaszkodzi, co najwyżej da im do zrozumienia, żeby się nie wychylały nieproszone...

więc tego winka to mam butlę 50l :) wino jest czerwone zrobione z odmiany winogron właśnie typowo na wino, i nie jest słodkie bo my tzn. moje dwie siostry i ja nie lubimy słodkiego.cała rodzinka ma zajęcie przy robieniu winka tak pod koniec września, zawsze piewszą butelkę pijemy w święta. i tak później przez zimę je we trzy wypijamy ;D
ma jedną wadę , zaletę zależy od sytuacji, jest mocne a absolutnie nie dodajemy do niego czystego alkoholu, bo to profanacja wina.

no to dziewczynki Wasze zdrówko ;D

reklama
a moj Marcel ma wyczucie ,że mama musi sie na bóstwo zrobic i spi od 21 :laugh:
więc pięty wydrapałam pumexem Melanie
natarłam sie cudami
i teraz mykam spać
papa dziewczyny

Do góry